Alla inlägg under januari 2009

Av cam - 4 januari 2009 20:26

Och nu är jag tillbaka. I min lilla privata sfär. Där jag får göra som jag vill.

Äter kräftsoppa just nu och halsar ur en flarra med julmust.


Hängt lite med pojkarna. Som jag saknat dom. Det var direkt back in the game. Jag blev uppdaterad om vad som hänt medan jag varit borta. De är idioter. Men de är mina idioter.


Gårdagens utgång i Ludvika avslutades med en boom. Körslags förferre hos Tisse (nu är min körslagsoskuld tagen). Kollade på en film som vi spelat in till Frk Tisse när vi gick i 1an. Camilla 17 år. Jesus. Luggen. Frisyren. Färgen. Froté tröjan. Det bleka gothansiktet. Men sjukt kul var det. Blev sedan lite barhäng på Selmas och fuldans på Silver. En riktigt bra kväll i Hell-a. Avslutades på Sole Mio med den traditionsenliga kycklingtallriken. Och lite sång... Combaya my lord. Vännerna...de bästa.


Denna vecka kommer bli intressant. När är det redovisning? Vad är det ska vi göra? (Säkert bara jag som inte fattat det och är ett pucko) När är omduggan? Plus att jag har en hel del att tänka på.

Av cam - 3 januari 2009 18:00

Har inte bloggat på hela lovet. Och bara för det har jag haft ett sjukt bloggbegär. Nu i efterhand är det bara positivt att jag inte kunnat blogga.

Strul med internet hos mina päron...som vi fick tillbaka idag. Sista kvällen.

Imorgon blir det Fäälun. Jag längtar och saknar. Jag saknar mina pojkar.Har tex. inte pratat med Limpan mer än en gång under dessa veckor.

Så imorgon bär det av till Falun och allt vad det innebär... Levde i en bubbla tiden innan jul men nu är det dags att komma ur den innan verkligheten smyger sig på och våldtar mig.


Har ändå varit rätt gött att vara hemma. Jag har ätit konstant. Det är träningsvärk i käkarna som är grejen i år.

Juldagen.. <3. Kunde inte haft det bättre. Alla ur det lilla gänget var där utom kusinen (som vi f.ö försökte ringa under kvällen för att hon skulle höra en fin liten bit som orkestern spelade) men hon dissade oss. Tror iallafall att det var den bästa kvällen under hela året. Borlänge och Falu gänget i all ära. Men det är fan inget som går upp mot att komma hem till sina Ludvika-vänner. Det roliga gänget hah.

För att citera den dryga skåningen: "Jag trodde inte att Ludvika hade tio tjejer. Bara MC-knuttar." Jo då. Tjejer finns det. Det är bara dock vårt gäng som är något värt. Okej ett år kvar till vi ska sitta och ego boosta oss igen.

Nyår firades på tu man hand med Tajf. Jag spydde på tolvslaget med Tisses ord i bakgrunden: "Gott nytt. Spy ut det bara Camilla." En trevlig kväll var det som slutade kl 1 i sängen med Tisse och Scrubs som sällskap.


Ikväll blir det sista natten med gänget (som är kvar). Pern har äntligen slutit upp oss här i Hell-a. Förfest hos tisse med körslaget på schemat. 


Nu ska jag fräscha innan det är dags att carpoola med Jodjuret och Pern

Ovido - Quiz & Flashcards