Alla inlägg under januari 2009

Av cam - 18 januari 2009 22:05

Ska inte älta detta mer. Men blev arg (är inne i det stadiet igen) när Skåne-Emma ringde mig. Råkar ju vara från samma ställe och bara genom att höra hennes dialekt fick mig koka. Inget emot dig Emma.

Jag hatar att ligga i underläge. Och det är det jag gör nu. Nu går det runt och tros saker om mig som inte är sanna. Vet att jag ska strunta i vad andra tycker men det är svårt i detta läge. Det snackas utan att jag får försvara mig. Eller så sätter jag mig själv på high horses just nu och tror att jag ska vara the talk of the day.

Men faktum kvarstår....ingen har skällt så mycket på mig någongång som han gjorde.


Imorgon kommer Sara! Vet att jag redan har skrivit det. Ska koka massa te till henne imorgon och så ska det mysas.

Av cam - 18 januari 2009 10:49

Konstiga drömmar inatt. Satt i en ring och snackade om att jag inte visste vem jag var. En kille i ringen hade provocerat fram något och jag blev arg. Det var då jag sa att jag inte visste vem jag var och hade jordens utlägg om att jag var 25 och att i detta skede i mit liv...bla bla bla.

Tror att jag blev påverkad av något som jag hörde på radio häromdagen. Det snackades om att barn redan på lekis skulle komma på vilka de är. Och att man iallafall på mellanstadiet borde börja veta vem man är. Vilket är helt sjukt givetvis.


Fick ingen tvättid idag. Var fullbokat hela dagen. Men ska tvätta imorgon innan Sara kommer! Hon ska sova här till tisdag. Lite Sara häng ska bli schysst. Weeii. Helst då vi inte snackat i tele på typ en månad.


Nu blir det sängen ett tag till. Energin är nere på noll just nu.


Och btw. Jag har gjort mitt nu. Jag har förklarat, bett om ursäkt (IGEN), och smsat min tumme ur led på kuppen. Silent treatment blev det. Men som sagt, nu har jag gjort mitt. Tydligen e han så förbannad att han inte kan svara.

Mina känslor pendlar mellan arg, ledsen och besviken. Just nu: tom. 


Nej som sagt...sängen it is. Och dåliga serier på MTVs hemsida.

Av cam - 17 januari 2009 19:48

Somnar snart. Tänkte jag skulle försöka njuta av den här kvällen. Tror dock att jag ska äta och sedan ta en promme så man får lite luft och blir pigg.

Imorgon ska jag försöka få en tvättid. Känns som att det är dags nu.

En najs söndag ska jag ha. Egenvård kanske? Ja why not.


Nej nu mat och sedan kolla in vad som bjuds på tv.

Av cam - 17 januari 2009 17:52

Lugn kväll ikväll. Ska bli grymt skönt, ser fram emot det. Ska få lite städning och promenad gjort innan det är dags för häng i soffan.


Jag blev faktiskt ledsen igår. Helst när man öppnar sig och berättar saker och personen i fråga ändå håller på sitt. Även om det är MIG det handlar om och den andra inte vet så mycket om saken. Eller jag trodde att kunskapen var större...att jag innan berättat som det var. Även om jag har gjort det så gick det inte in...personen hade redan bestämt sig för vad som skulle tyckas.

Jag blir fan besviken. Spelade ingen roll vad jag sa. Till slut kände jag mig så värdelös att jag kved fram orden.

Detta ska det tydligen snackas ut om, vilket e bra. Men det kommer inte ske för han kommer inte orka det idag, även om det var han som föreslog det igår. Det är silent treatment från han som kommer att gälla, vilket irriterar mig. Hans fucking jävla idé.

Av cam - 16 januari 2009 12:45

Jag vill vara som Glamour-Teresia!

Glam glam glam. En livsnjutare med ett vinglas i handen.

En fin och städad lägenhet. Inredd (vad det verkar som) med världens tanke.

Hon hinner träna, plugga, festa, träffa folk och slappa. Lär mig hur man gör. Vill du bli min guru teresia?

Av cam - 16 januari 2009 11:08

Jag är på sådant bra humör idag! Ja här svänger det men det är tur det.

Har ätit en sen frukost samtidigt som jag lyssnat på musik. Håkan, Nordpolen och those dancing days var det som fick igång mig nu.


Snart ska projekten påbörjas. Disk är det som står först på agendan. Känner att det är dags för en tvätt också.


Bjuder givetvis på Håkanlåt en dag som denna. Solen skiner ute (även om det är typ 13 grader för kallt ute). Denna låt påminner mig om min älskade lägenhet på köpmangatan hemma i L-a. Tider.

Av cam - 15 januari 2009 22:36

Kvällen blev till slut väldigt bra. Jag har skrattat så tårarna rann...ensam i min lägenhet. Tack tack tack till skåningen. Det var inte hemskt, sjukt kul var det däremot. Det är bra att bjuda på sig själv, sen att det är på face är en annan sak. Jag hade dött, men kul när det handlar om andra. TACK igen. Nu kan jag sussa bra.


Är inne i en South park period. Har ju sett alla men spela rulle.


Imorgon har jag massa projekt framför mig. Bl.a lägenheten som vanligt. Det är mitt liv det. Men nu ska det tas tag i sakerna! Yes yes.


Nu signar en mycket mycket underhållen Camilla ut.

Av cam - 15 januari 2009 18:44

Men satans helvetes jävla kukhål.

Tack mamma för att du finns i sådana här lägen.

Min helgkänsla har försvunnit. Och jag har definitivt ingen fredagsfeeling. Detta får bli ett neg inlägg.

Jag orkar inte. Jag gör seriöst inte det.

Nu hoppas jag bara att Pern ringer mig snart så jag får ta en promme. Luft är det jag behöver. Som fan. Luft och ett samtal med henne.

Varför förvärra saker liksom. Bah!


Haj

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards