Alla inlägg under januari 2009

Av cam - 11 januari 2009 23:19

Känner mig pepp inför detta. Jag tror det kommer bli bra. Denna vecka är ett test.

Ska få rätsida på mitt liv. Och INTE leva som jag gjorde innan juluppehållet. Det ska bli förändring och den ska jag må bra av.

Av cam - 11 januari 2009 16:50

Snart ska jag ringa samtalet som jag bävar för att ringa. Vet att jag inte behöver. Men att jag borde. Jag vill förklara. Inte försvara mig, det är inte därför. Dock är jag rädd för vad som ska sägas och att jag ska framställas som dum. Hatar underläge. Kanske är jag rädd för att få fler analyser på mig. Men samtidigt behöver jag nog höra det. Men som sagt, att det är från HAN skrämmer mig.

Av cam - 11 januari 2009 00:03

Detta trodde jag inte. Jag trodde inte att han skulle säga så till mig. På pricken beskrev han hur det är. Tydligen känner han mig mer än jag trodde. Han har nog observerat mig mer än jag trodde.

Jag vet inte om jag ska bli rädd eller smickrad. Kanske både ock.

Det är iaf skrämmande för mig att inse att han känner mig. Göra en analys. Är det så han ser mig? Är det så jag är?

Av cam - 10 januari 2009 11:19

Hur gick det så här? Okej jag kände redan efter att vinglas att det slank ner sjukt lätt. Men jag är bakis idag...för första gången på länge (om man inte räknar sista kryssningsdagen men där skyller jag på bussen).

Inte vet jag om det beror på att jag gick hem och la mig själv och inte låg en hel natt och snackade i studentsängen.

Fick flera gånger igår här från Angelica: "Camilla du e full". Jag svarade varje gång: "Nej jag är bara glad." Min vanliga ursäkt. Ett stort tack till mig själv dock som var grym på Blow-leken igår, det räddade mig från att dricka mer.


Snart blir det stan. Vill hitta något till kvällen men det känns lite som mission impossible just nu. Kanske ska kolla på annat än rean idag.


Nej nu fräscha till mig och få bort ångesten!

Av cam - 9 januari 2009 08:37

Okej det är fredag... i tisdags längtade jag grymt mycket till helgen. Nu känns det lite jobbigt bara. Lite ångestladdat faktiskt.


Idag ska jag städa upp i min röra som jag lyckats få efter 5 dagar. Jag är otrolig. Och jag som skulle bli duktig nu...trodde jag. Nej städ idag när jag kommer hem från skolan och sedan lite stadshäng imorgon innan det blir fest.


Sömnproblemen kom tillbaka på en gång när jag kom hem igen. Jag fattar inte. Kunde jag inte haft det när jag var hemma hos föräldrarna och inte behövde gå upp i någon särskild tid? Nej nej...det kommer nu liksom. Fast det kan nog bero på den skumma dygnsrytm man får när man spenderar tid med skåningen. Vaken hela natten och sedan somnar när klockan börjar närma sig 09.00 Håller i sig i flera dagar. Vi är inte bra för varandra. Någonstans.


Nu måste jag skynda mig lite så jag inte missar da bus.

Av cam - 8 januari 2009 22:08

Känner mig fruktansvärt lat. Inte gjort ett skit idag. Bara sovit. Men efter 7h UFC inatt så tyckte jag att jag kunde kosta på mig det. Jag har förresten lärt mig ett grepp som jag tydligen ska imponera med på fester. Fick inte så bra betyg på det...trots att jag fick öva på en försökskanin. Jag blev utskrattad.


Efter några dagar i Falun är jag tillbaka i exakt samma liv som jag hade innan lovet. Och precis allt vad  det innebar. Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt. Jag blir så trött bara.

Tack till vännerna som lyssnat på mig idag. Jag lyssnar på er även om det kanske inte verkar så.


Blev lite singstar igår. Jag suger på det. Så världelös är jag. Då var det bättre att sedan spendera lite tid med update och meningslöst snack i studentrummet.

Av cam - 7 januari 2009 07:35

Hänget igår gick till överdrift. Jag mådde så dåligt. Vilket antagligen bidrog till att jag hade svårt att somna. Det plus tusen tankar. Vet inte vad klockan var när jag somnade..vaknade vid 3 igen och var vaken ett tag. Totalt jävla slut idag. Första dagen idag, suck. Detta kommer bli en lååång dag..heldag, för att sedan träffa moster och kusinerna på stan. Plus att jag har tusen saker att göra hemma.

Ge mig helg. Redan.


Och inte gjorde jag matlåda igår heller. Kasst.

Huu

Av cam - 6 januari 2009 11:35

Vilken kväll. Action och drama.

Fick sova på soffan inatt, tack för den jaa.


Nu är det en grandiosa och Tjorven och Skrållan som gäller. Sedan slapp, städ och promenad och häng med Angelica. För imorgon börjar allvaret. Iofs var jag i skolan redan igår. Men det var en light start.


För att avsluta det hela:

No more parties.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards