Alla inlägg under januari 2009

Av cam - 21 januari 2009 14:11

Okej...klockan är två och man tycker att jag borde hunnit ha gjort allt på min agenda (minus plugg då, heh).

Meen...skyller på Tessan som ringde och fick tiden att gå lite. Men jag är sjukt nöjd över att fått bort förvaringslådorna. Just ja, har även rensat mitt nattduksbord och under där (har gjort ett efter förvaringsutrymme där).


 * Vattna

* Läsa två kapitel

* Rensa skor

* Rensa förvaringslådorna och på något vänster få bort dom

* Sola


Jag älskar att skriva om detta. För andra är det här helt ointressant men jag känner mig duktig och boostar mig själv.


Varje gång jag går förbi min skohylla så tittar jag på den och suckar. Fuck... Jag kommer inte kunna kasta ett enda par. Jag tänker ungefär "ju hemskare och fulare skor desto bättre".


Jag tror att den här rensningen av lägenheten är bra för mig själv. Få lite ordning i mitt kaos. Får jag ordning i lägenheten får jag lite ro i övrigt också. Inte en massa måsten som ligger över en.

Nej fan... nu ska jag bli minimalist HAH.

Av cam - 21 januari 2009 11:08

Om jag tyckte att det var svårt att slänga smycken igår så är det inget mot vad det kommer bli idag. Idag är det dags för SKOR. Jag vet att jag har alldeles för många par skor. När det gäller skorna kommer jag tänka så här: "Ja men dessa vore det ju schysst att ha på sommaren tillsammans med det och det plagget" och så kommer jag slänga/ge bort max två par.


Nej det blev inget plugg igår. Limp kom över så jag satt mig för att rensa min fruktskål..som inte innehåller någon frukt what so ever utan bara massa skit som jag slängt i där. Den har blivit en avlastningsplats.


På agendan idag:

* Vattna

* Läsa två kapitel

* Rensa skor

* Rensa förvaringslådorna och på något vänster få bort dom

* Sola

Av cam - 20 januari 2009 17:27

Kan konstatera efter min rensning i badrumskåpet och gått igenom mina smycken..att det var svårare att slänga/lämna bort smycken än kläder. Armband hade jag svårt som fan att rensa bort och behöll nästan allt. Halsband däremot...där rök det en hel del. Men ingen fara på taket...jag behöll en del Chedva-halsband. Stora så de ringar in ena bröstet. Så schnyygt så.

Kan även konstatera att HMs 4pack ögonskuggor har dåliga askar. De går sönder på en gång. Har 4 st sådana och alla har tappat förpackningen. Billigt skit så det är väl därför. Har även slängt massa smink. 5 gamla mascaror. Trasiga ögonskuggor som jag inte fattar varför jag sparat, de går ju inte att använda ändå. Men shit vad mycket smink och smycken jag har. Använder en tredjedel av sminket och smyckena....typ inget. Bara armband. Nu är det dags för "medicinskåpet". Baah

Av cam - 20 januari 2009 14:31

Sara...ditt lilla neat freak. Inte nog med att hon diskat och tagit ut mina sopor idag...hon har även dammat. Jag tackar så ödmjukast! Jag borde ha lämnat dig själv i min lägenhet lite oftare när du bodde i Falun.

Var riktigt najs att ha Sara här. Lite käk på Kina, Idrottsgalan, ett skumt sexprogram och sedan en massa te och tjöt.


På min agenda idag står:

* Rensa badrumsskåpet (NEJ, det har inte blivit gjort än)

* Plocka in rentvätt

* Läsa två kapitel i boken till seminariet.


De två första punkterna kommer avklaras, det garanterar jag. Men den sista...känns hopplöst redan nu. Men damn it...ibland ska jag överraska mig själv också.

Det var ju en fresh start som gällde, det skrev jag förra vecka iallafall. Men med tanke på allt som varit den senaste tiden så har jag all anledning i världen att förändra. Hey...2009, förändringarnas år. Detta är mitt år (Det är väl så man ska säga efter varje nyår har jag för mig?)

Av cam - 19 januari 2009 15:06

Har nyss snackat med Karro i tele. Karro som valt att överge Sverige för ett halvår och plugga i Hongkong. Hon har ett asbra abonnemang som gör att vi kan snacka för samma taxa som i Sverige. Om jag fattade henne rätt. Puh. Jag som trodde att jag skulle behöva börja engagera mig i Skype.

Hon berättade om ett gym som hon skulle börja gå på. För att få börja där var man tvingad att kolla på en introduktionsvideo på en halvtimme. Introduktionsvideon bestod inte av så mycket. Det var typ "om maskinen är trasig, kontakta managern". Väldigt hårda krav de hade ändå må jag säga.

Hennes batteri dog när vi pratade. Och efter en stund fick jag ett sms där det stod "Hey, Karolina wants to talk to you. Call this number....". Men när jag ringde så svarade hon inte. Teaser.


nej just ja...städning var det ja.

Tjo

Av cam - 19 januari 2009 14:01

Har egentligen inte tid att blogga, måste städa. Men hörde denna när jag gick till Hemköp nyss.

Texten fick mig att skratta samtidigt som det är väldigt tragiskt.

Handlar om första gången.

Jag är säkert helt efter och alla har redan hört den men men.


Av cam - 19 januari 2009 11:27

I fredags blev jag påmind om mitt förflutna. Även om det var längesen det tog slut och la la la... Så känns det ändå när man blir påmind. Och helst när det snackas positivt om det. JA JAG VET. JAG VAR DÄR! Men jag upplevde samtidigt det dåliga. Men att stå där och höra en människa mässa och berätta för mig hur mitt förhållande med honom uppfattades av henne, andra...i don´t know. ....det var fan tufft. Sånt där får mig ur balans. Och så även denna gång. Meen...sedan fick det ju resultat senare under kvällen också. Fast det släpper jag nu. Jag vet vad som hände och hur jag känner. Sedan att jag fick stå och ta emot massa skit från någon som jag ändå på något plan brydde mig om (ja brydde...nu vet jag inte) men som sen gör mig till syndabock för något som jag inte ens är skyldig till..då får det vara så. Det får stå för han.


Men! Det positiva med kvällen var att det var en grym DJ. Och Camilla fick dansa två gånger till sin älskade Håkan Hellström (förlåt för att jag snackar om mig i tredje person Tessan. Men det är en sjukdom). Detta gör att kvällen var strålande och all skit hamnar lite i skuggan. Wonderfull!

Av cam - 18 januari 2009 23:09

Måste bara tillägga. Jag är en sucker för The real world och olika Challenge program. Älskar MTVs hemsida trots allt. Fast den förstör mitt liv, jag blir helt hooked.


Det enda jag har lyckats med idag är att ta två promenader, solat och käkat donken med Limp. Gillar denna söndag som fan trots allt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards