Alla inlägg under oktober 2008

Av cam - 9 oktober 2008 15:54

Några ord från Carro fick mig bestämd att gå på Kåren iaf ikväll. Jag skulle ju inte. Har sagt hela veckan att jag ska vara hemma. Men som sagt..några ord.

Försöker dock dra mig upp ur sängen. Ska ju städa lite innan päronen kommer. Så mamma får komma in den här gången.


Nu ska jag öppna en öl så jag kommer igång.

Hej

Av cam - 9 oktober 2008 08:30

Efter gårdagen och kämpandet med övningen känns det lite bättre faktiskt. Även om det är så att jag har en del kvar. Och efter helgen kommer det nog kännas ännu bättre. Efter lite häng och fest med bra vänner.


Idag kommer mamma och pappa upp till mig. Igen. De ska hämta den nya bilen och det var på tiden att de köpte en ny bil ska jag säga.


Snart iväg till skolan igen.


Hej

Av cam - 8 oktober 2008 15:14

Jag blir så arg på mig själv. Eftersom att jag och Elin uppenbarligen är lika dumma när det gäller det här (no offense Elin men du fattar vad jag menar). Vi har suttit och gjort extraarbete i över en timme. Som vi inte ens behöver göra. Känns piss. Men vad gör man. Vi kanske lärde oss något på kuppen. Eller inte.


Jag måste ha bestämt mig till måndag... Och jag vet inte alls hur jag ska göra. Jag vet att jag inte klarar av detta längre men samtidigt är det gött med pengar. Men fitta..det går inte. Jag känner inte igen mig själv längre.

Plus att det är så mycket annat. Saker. Känns som att jag är helt clueless. Nej, nu ska jag sluta älta. Låta det vara. Kan påverka men frågan är om jag orkar?


Plus att jag vill dricka vin. Var längesen jag kände mig så extremt sugen. Eller i ett sådant stort behov att göra det. Vill sitta med mina vänner hemifrån och snacka uppbrott, minnen och you name it. Vi och massa vin. Men det händer aldrig. Vi ses en gång per år, i och med att alla flyttat. Det är runt jul. Då har vi storfik hela gänget och går igenom vad som hänt på ett år. Tror jag skulle behöva dom just nu. Det känns så.

Av cam - 7 oktober 2008 21:03

Känner mig bara tom. Jag vet att det är mycket. Och jag känner mig som en idiot som måste fråga om minsta lilla sak. Jag provar saker själv, faktiskt, och ibland går det hem. Känns inte som att jag kommer någonstans. Kommer jag ett steg framåt så inser jag sedan att jag missat massa och måste hoppa tillbaka två steg. Ja, det är mycket självömkan nu. Men va fan, är det någon som får tycka synd om Camilla så är det väl Camilla själv.


Något som var bra idag då... Ja... Lovisa jobbade idag. Hade lika lugnt båda två så vi ringde till varann, var gött att snacka lite skit och skvallra. Ledig i två dagar nu. Ska koncentrera mig på karthelvetena då. Detta blir min död.


Adjö

Av cam - 7 oktober 2008 09:27

....så mycket fattigare är jag nu efter jag betalt mina räkningar. Eftersom jag fått både lön och csn denna månad så betalade jag alla räkningar jag hade. Betalade tex. hyran tom. december. Bara för att ha det gjort. Så nu kan Sten ta det lugnt, inte ringa till mig igen och anklaga mig för att ha slutat betala hyran!!! Nog för att jag är bekväm av mig och inte gör mer än jag behöver men betala räkningarna gör jag iaf. Får se hur länge jag orkar bo här. Dyker helt plötsligt upp nya räkningar att betala, t.ex tv-abonemang som jag aldrig behövt betala. Hyreshöjning utan förvarning. Bajs.

Av cam - 7 oktober 2008 08:28

Gick bra igår. Ingen unge grät. Däremot blev det lite gurgel. Men redde ut det. Blev dock tvungen att assistera barnen på toa..... Jag hoppas att jag kan stå ut med mina egna barns urin när det blir dags. Jag hade nämligen grymt svårt för det igår....det luktade så.


Inställd föreläsning idag. Läraren hade förhinder...kanske en bebbe på g.

Så nu sitter jag och har morgonmys. Ljus och en kopp te. Betalar räkningar. Alldeles försent som vanligt. Ska städa lite mer innan jag drar. Måste få det lite fint då mina päron kanske kommer upp efter jag slutat jobbet ikväll. De ska lämna en byrå och två hyllor jag köpte förra helgen på ikea.


Jag blir så trött. Så fruktansvärt trött. Jag fattar inte. Eller så gör jag det. Har kanske fattat riktigt bra.

Av cam - 6 oktober 2008 09:46

Jag orkar allvarligt inte med detta mycket längre. Jag har ingen fritid. Den enda fritid jag har är på torsdagar och då blir det utgång på Kåren. Så då blir det inte direkt att man slappar. Det är jobb och skola hela tiden. Idag tog jag beslutet att inte gå till skolan och göra min uppgift. Jag ska vara hemma (till det så klart är dags för att jobba) och städa upp i min enorma röra i lägenheten. Ska tvätta min månadstvätt som jag har nu. Jobbar iaf bara 10 timmar denna vecka. Puh. Måndag, tisdag, fredag. Till helgen är ju tanken att åka till Södertälje. Får se om jag hinner dock, beror på hur långt jag hunnit med uppgiften, är seminarium på måndag.


Har haft två vita helger på rad nu. Tur att jag var nykter i helgen. Har ju jobbat öppning-stängning i FF lördag och söndag. Fy satan vad jag har haft folk. Det fanns inget slut. Lördagen var sjuk.


Idag ska jag jobba i Mini-huset. Jag får lite ångest över det. Jag är så rädd att barnen ska börja bråka, göra illa sig, gråta. Natten till igår drömde jag att jag slog till en unge på armen. Mörkade sedan detta för föräldrarna och sa att jag absolut inte slagit deras barn som han påstod utan att han gjort illa sig själv. Nu tror jag ju inte att jag kommer slå en unge men vill inte att de ska gråta pga. mig. Tror detta bottnar sig i när jag jobbade i Sälen. Stod i barnliften typ 4 timmar. Råkade trilla över ett litet barn som började gråta och ville inte gå i skidskolan mer. Så föräldrarna fick hämta honom.

Av cam - 1 oktober 2008 14:19

Sitter i skolan och försöker greja med GIS. Går väl sisådär. Segt. Snart jobb. Det som är gött med att jobba idag är att jag är ledig torsdag-fredag sen. Sedan en slitarhelg i FF.


Limpan fyller som sagt idag. Tydligen är det öl och fotboll som gäller ikväll. Jag kanske går över en sväng, har inte bestämt mig än. Kommer hem vid 9 och sedan har jag heldag imorgon i skolan. Känns inte som att jag har tid att hänga med pojkarna ikväll. Måste packa en väska till imorgon, om det blir Kåren. Raka benen. Noppa ögonbrynen. Bestämma kläder. Busy busy. DUSCHA! Det jag minst tycker om att göra. Det är så drygt att duscha. Sån jävla process.


Nästa helg är jag ledig. Då blir det nog en trip till tälje och Sara. Om hon har tid med mig och inte krockar med jubbet. Bad henne kolla upp ett mysigt fik till oss...vilket hon sa var omöjligt i Södertälje och därför får vi åka till huvudstaden.


Är även en kryss inplanerat vecka 44 eller 45. Tisse och jag har tröttnat på att vänta på att de andra ska bestämma sig. Så nu åker vi på 25års kryssen. Med Pern.



Jag ska bätttra mig på min särskrivning. Det är mitt löfte för oktober.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards