Alla inlägg under oktober 2008

Av cam - 28 oktober 2008 08:17

Gick hem från jobbet tidigare igår mådde inget bra. Hem och lägga sig i sängen för att kolla på film,  "Pretty in Pink" blev det.


Drömde inatt att Håkan Hellström höll konsert utanför Mångatan. Plötsligt dök Nalle Knutsson upp, och Carro bondade med honom som fan. Hon stod och berättade historier om hur hon skrivit insändare i en tidning till Bert Karlsson och hur han hade svarat. Bla bla bla. Nalle var iaf imponerad av henne.


Paniken angående övning 3 har tagit överhanden..känns inte som att ja kommer få något all gjort idag.


Tror de håller och asfalterar om precis utanför mig fönster. De börjar strax före sju. Den där jävla traktorn står på HELA TIDEN och låter plus att ett irriterande blinkade orange ljus. Jag kliver alltid upp vid 8 och då har de precis slutat och tagit en paus. Men det spelar ingen roll, för då är jag redan störd i min sömn och förlorat en timmes god sömn. De har hållt på med detta i två veckor, är de inte klara snart?!

Av cam - 27 oktober 2008 08:24

Förstod det. Det var bara en tidsfråga innan han skulle dyka upp på Facebook. Kan verka som en värdslig sak men det påverkar mig sjukt mycket. Vetskapen. Helt plötsligt var bilden där...han. Har inte sett honom på 10 månader. Det blev en chock bara. Inte vad jag behövde se kl 00 på natten, för självklart drömde jag inatt. Den var inte så oväntad, det behövs liksom inte så mycket. Och det får mig alltid ur balans dagen efter.


Okej måste få låta lite bitter nu så jag får ur mig det och kan släppa det sen: Han var inte speciellt fin. Såg yngre ut nu än han gjorde när det var vi.


Kul start på en vecka från helvetet.


Nu måste jag ta bort mitt nagellack innan jag ska dra, får inte ha lack på jobbet.

hej

Av cam - 26 oktober 2008 17:18

Håkan igår. Jag var pepp. Började dagen med att färga håret, så viktigt var det. Sedan ner på stan för lite shopping. Köpte en blåsa till kvällen och lite andra saker som jag behövde.

Senare slöt Pern och Sara upp. Vilket äventyr det blev. Biljetter som var kvar i Ludvika som vi var tvugna att åka och hämta, poliser som höll på att ge oss böter och stress efter att hitta ett nummer till Golden. Tack Sara för att du introducerade mig för den där rullen.

Vi ljög för taxichaufförer och jag freakde typ ur då. Miss Perfect typ.

Magasinet och Håkan. Har sett han sju gånger nu och detta var fan den bästa gången. Mycket mer intimare än en festivalspelning. I liked it.

Krogen var också ett äventyr. Öl som hälldes ut över hela håret. En som slog i ryggen. Hem i regnet. Snack om jash, dvs åsnebarn. Efter lite googling på det hela visade det sig att folk även använder det som ett skälsord. Iaf åsnebarn. Typ "ditt jävlaförbannade åsnebarn". Oh, den tog!


Idag har jag och Pern sovit typ hela dagen. Sovit och ätit.

Har tänkt att jag ska göra matlåda för 4 dagar framöver. Frågan är om jag orkar...har redan tagit upp korv ur frysen så jag måste väl göra mat..snart.....

Av cam - 25 oktober 2008 11:00

Sitter med färg i håret..äntligen. Det var fan på tiden. Fyra månader sedan sist. Har en grym utväxt. Dassigt.


Om tre timmar kommer Sara och Pern! <3 Då blir det gött käk och fräscha innan det är dags för Magasinet.


Jag lär mig aldrig... Fyllemessade i onsdags IGEN. Var tvungen att ta konsekvenserna för det igår. Och resultatet blev inte som jag trott. Jag är överraskad, positivt dock.


Nu ska jag raka benen och skölja ur håret.

hej

Av cam - 25 oktober 2008 10:43

Today is the day.

Dagens Håkan-låt.

Och Camilla blir pepp.

Av cam - 24 oktober 2008 12:39

Imorgon såå...

Enjoy

Av cam - 24 oktober 2008 12:24

Blev ingen dagens Håkan-låt igår eftersom att jag var för bakis för att fungera.

Idag kommer därför två.

Live-version, bara för att.

Av cam - 24 oktober 2008 11:50

B A K I S stavdes gårdagen. Det gick överstyr med min och Hannas vinkväll. Iallafall för mig. Jag och Emil gick på krogen men Hanna kände sig sjuk och stannade hemma. Men trevligt var det. Har saknat det. Vi har varit dåliga på att ha vinkväll med primetime tv och popcorn sedan Hanna flyttade till Borlänge.

Grymt bakis igår som sagt. Med tappra steg tog jag mig till jobbet. Väl på jobbet gick det bra men när jag slutat så kände jag att jag fortfarande mådde illa. Men nu är jag pepp för alkohol imorgon igen!


Har ingen ångest idag inför jobb även om det är fredag. För sen har jag ledig helg. Håkan och vänner. Bra kombi. Ser fram emot att gå till jobbet, så jag får komma hem sen vill säga.


Häromdagen kom ett gammalt par till mig i FF. Gubben kände igen mig sen någon annan gång de varit hos mig.

Han: "Du är lika glad som förra gången vi var här."

Jag: "Ja jag ser ingen anledning till att vara sur."

Han: "Men om pojkarna är dumma mot dig kan jag tänka mig att du ryter till."

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards