Alla inlägg under oktober 2008

Av cam - 19 oktober 2008 20:52

Så har ytterligare en helg gått. En vit helg har det varit. Även om det finns de som inte tror mig haha. Jobbat hela helgen.

Gårdagen på jobbet va hektisk. När jag slutade och kom upp i omklädningsrummet sa Nadia till mig "Du är vit på näsan." Jaa...det var florsocker efter att jag sockrat wienerbröden som fan. Så jag har gått runt i FF i flera timmar med florsocker på näsan. Tror att jag var riktigt söt faktiskt.

Funderade på att gå ut igår. Men ekonomin satt stop för det. Fast det var riktigt skönt. Tessan hade rätt, imorse vaknade jag och kände mig jäkligt nöjd över mitt beslut ändå.

Mycket jobb denna vecka. Seminarium och börja på övning 3. Så himla skönt att kunna säga det. ÖVNING TRE!! Det är sista övningen i den här kursen. Då ska vi bl.a föra resedagbok, hur vi rör oss och i vilket färdmedel under en viss period. Mitt kommer bli: gång ner till östra hamngatan. Buss till Borlänge. Buss till Falun. Gång hem till mig. Enkelt och bra!


Nu ska jag plocka lite i lägenheten en kvart eller så, vill ju inte överanstränga mig. Sedan sängen. Ska åka till skolan till 8 imorgon tror jag, ska skriva klart min analys till övning 2. Vill vara klar när jag åker från skolan så jag får en ledig kväll, i och för sig har jag tvättstuga på kvällen...men det behövs. Mycket tvätt och mina jobbkläder är sjukt lortiga. Har känt mig so en tattare på jobbet de sista gångerna. Så skitig.


Baj

Av cam - 17 oktober 2008 22:33

Jag blir så matt. SMURF-bråket fick mig att lacka ur. Smurfar!


En bra dag har det varit (förutom SMURF-incidenten). Vaknade lite halvscheleten imorse, inte så värst bakis, men lite bakismat gjorde mig fit for fight. Till skolan med Tessan och Elin. Gjorde klart kartorna så nu är det bara en analys som ska skrivas tidigt på måndag morgon.


Myskväll med mig själv ikväll. Städat lite. Kollat på hockey och idol och käkat toast. Och massa ljus. 21 st. Mys.


Nu blir det sängen och kolla ikapp lite serier. Jobba hela helgen i FF. Vet att jag har två stressiga dagar framför mig. Men det ska gå bra, gillar när det är mycket att göra för då går tiden fort.

Av cam - 16 oktober 2008 12:40

Hade en sån sjukt trevlig kväll med Limpan igår. Han, jag, alkohol, mat, hockey, 80-talsmusik och snack. Fler sådana kvällar efterlyses tack!

På slutet tappade jag dock humöret och jag blev hela världens lilla fiende. Men Limpan, som den bra människa han är, tog inte åt sig av detta utan lät mig istället gå och lägga mig.  


Känner mig stressad inför övning 2. Okej det är inte långt kvar, men har suttit och tänkt..kommit fram till att jag måste bli klar på fredag. Iaf halvklar med min analys. Fredag, det är imorgon. Fast det ska nog gå bra.


Nu är det dags för ytterligare en gästföreläsning.

Hej.

Av cam - 16 oktober 2008 12:31

Läste en insändare i Metro idag när jag var på väg till skolan. Det var någon som tyckte att tjejer skulle sluta sminka sig eftersom att sminka sig gjorde man för att man kände sig tvungen till det. Jag vet inte hur det är med er men jag känner mig inte speciellt tvingad plus att jag skulle kunna gå osminkad till skolan. Jag menar det händer. Avsändaren själv sminkade sig givetvis inte. Och varför gjorde hon inte det? Nej för hon ville vara ANNORLUNDA. Annorlunda...det var hennes egna exakta ord. En liten fråga...om hon nu VILL vara annorlunda, är inte det då samma sak som att VILJA sminka sig? Man har gjort ett val. Jag sminkar mig för då kan man dölja ev. skavanker. Hon sminkar sig inte för att hon vill vara annorlunda. I slutet av insändaren uppmanade  hon kvinnorna på tv4 att för en dag inte sminka sig när de var i rutan. Ja men då så...slutar kvinnorna på tv4 att sminka sig så gör nog jag det också då.


Nyss hade vi göstföreläsning. Killen som höll i den sa VA så många gånger varje gång han avslutade en mening att jag kom att tänka på ett klipp ur dokumentären "Snickeriet". Nedan kommer klippet.

Av cam - 15 oktober 2008 08:09

Blev ingen innebandy igår. Istället blev det lite öl som Emil bjöd mig och Limp på eftersom att han har vunnit pengar. Var jäkligt nice att ses vi tre. Hänga och snacka lite. Även om jag och Limpan lät som två morsor.


Till min stora besvikelse upptäckte jag i måndags att Olle är ledig från Morgonpasset denna vecka. Olle I love. Någon snubbe vid namn Kodjo har tagit hans plats. Han e okej men snart är denna vecka slut och Olle kommer tillbaka til mig på morgonen. Då är allt som det ska.

(helt oväsentligt egentligen).


Strax till skolan. Fortsätta med Övning 2. Är rädd för att jag måste göra om den från början, iofs har jag inte gjort så mycket än, men ändå. rätt surt. Well.

Av cam - 14 oktober 2008 17:43

Kom hem idag efter skolan och kände att jag verkligen måste ta tag i min disk som är sedan i fredags (inklusive festdisk). Satt på musik, ställde mig och diskade samtidigt som jag för full hals sjöng till "Simple man". Efteråt upplevde jag samma känsla som jag brukar göra när jag haft storstädning, så jäkla nöjd. Som jag gjort världens insats.  


Vad är det med folk i min närhet? Under ett och samma dygn igår vann tre av mina vänner pengar.

Tom. riktigt mycket pengar. Det var skraplotter och poker.

Kanske jag också borde försöka vinna något? Typ rida på min närhets grymma flow. Kanske smittar av sig på mig, who knows.


Ikväll kanske det blir lite innebandy med pojkarna. Emil ska spela men får iallafall hänga lite med Limpan isf. Vi har inte riktigt pratat på veckor känns det som. Vi har gått om varandra. Så om jag hänger med på innebandyn har vi some cathing up to do. Behöver lite Limpan-talk.


Ibland kan jag känna att mysfaktorn är HÖG på mig. Som nu, när jag gjort lyxtoast (mozarella, färsk basilika, pesto, soltorkadtomat och ruccola), dricker te och ser på tv. Det är sådana tillfällen som jag verkligen gillar mig själv och mitt sällskap.

Av cam - 14 oktober 2008 08:22

Idag var det jobbigt att kliva upp. Men nu sitter jag här och äter min macka uder filten. Är trött som få. Emil ringde mig nyss, vet inte om jag uppfattade hälften av det han sa.


Jag var ju totalsnurrig igår.. Det är inte imorgon utan idag som vi ska börja med övning 2. Well , give me...jag är beredd. Tror att det är lite bättre nu än förra veckan så nu kör vi.


Köpa nytt busskort idag....pengar att lägga ut. Jag börjar ångra att jag betalade så mycket räkningar denna månad. Borde fattat att det skulle slå tillbaka. Har inte alls mycket pengar kvar. Hmm.

Av cam - 13 oktober 2008 19:02

Den här dagen blev faktiskt riktigt bra!

Började på min analys och skrev klart den. Om den är så bra vet jag inte, jag blajjade på en del.

Sedan var det möte på jobbet. Var en del jobbigt men jag tror, och hoppas, att det löst sig med jobbet. Vi pratade om att de skulle sätta mig på 10 h/veckan och då bara två vardagskvällar i FF. Fick välja själv vilka dagar och jag valde måndag, tisdag. Jag hoppas att det funkar att göra så. Det vore asbra. Okej det blir inte så mycket pengar. Men 40 h/månaden är ändå 40 h/månaden. Alltid lite extra pengar.

Mötet iaf...man blev bedömd på en massa punkter som tex. kamratskap, flexibilitet, attityd, kundbemötade. 1-3 kunde man få. Kändes som att man blev granskad under lupp på minsta lilla sak, men kom till slut igenom det.


Nu känns faktiskt ALLT lättare. Vet att jag kommer att få äta upp det på onsdag när jag ska börja med Övning 2. Men skit samma, tänker njuta av detta så länge det varar.


Plus att min närmaste chef hade fixat bort min tid för imorgon. Även det bidrog till att det känns lättare.


Nej lite huvudvärkstablett på det här och sedan soffhäng. Jag älskar att ha en kväll ledig! (förhoppningsvis får jag mååånga sådana framöver)

Ovido - Quiz & Flashcards