Alla inlägg under november 2007

Av cam - 19 november 2007 18:41

Somnade igår....så jag hann aldrig ta mig till Tessan. Stackarn som satt där med kniven i högsta hugg och väntade på mig.


Plugget har väl gått sisådär idag.


Ska strax till Hanna och äta kladdkaka. Göttit! Hon fyller nämligen år idag. Grattis grattis!


Pratade nyss med Miss Miserabel ang. hennes ragg i helgen. Hon är inte intresserad men vill kanske ändå messa honom. Vi kom då fram till att enda gången det är helt okej med att skicka fyllesms är när man inte är intresserad av objektet i fråga. Visst om det finns ett ömsesidigt intresse så spelar det ju ingen roll om man skulle råka dra iväg ett fyllesms. Men är man inte intresserad, och bara vill ha vill ha den här kontakten (som kan vara uppflyftande) så är det OKEJ att fyllemessa eller drunk dial :). Det blir liksom mer oskyldigt då. Okeeej....kan ju bli lite fel ifall objektet i fråga TROR att man är intresserad och därmed dissar en haha. Så det är ju en chansning.

Dagens kommentar, när hon skulle beskriva hur han såg ut: "Han hade utdragna öron". I detta fall menade hon att han hade stora hål i öronen haha.


I helgen blir det Ludvika. Iallafall lördag-söndag som det verkar nu. Kan hända att det bara blir söndag. Jag kom på att jag har en dugga på måndag som kan vara bra om jag är hemma och pluggar lite till.


Ska diska och sedan plugga lite till innan det är dags att dra sig till Ms. Fladder.


Puss

Av cam - 18 november 2007 22:27

Är egentligen ledig imorgon...men måste till skolan och kopiera saker. Har ett reflektionsprotokoll som ska vara inne på tisdag. Tydligen är det mycket att göra, så jag antar att det blir till att sitta hela dagen och natten imorgon. Känns inte motiverat men jag har ju satt mig i den sitsen själv.

Tessan skrev till mig: "Kan du komma hit och skära halsen av min turk tack?" Visst, det kan jag göra. För då kanske jag hamnar i fängelse och det borde väl vara en giltig anledning till att inte lämna in reflektionsprotokollet?


Lördagen var lugn. Emil kom och kollade på fotboll men drog efter första halvlek eftersom att matchen var så pissig. Han kom med chips, popcorn och gin och tonic. Najs.


Det är ganska trevligt just nu.... Mm...det är det.


Puss!

Av cam - 17 november 2007 21:14

Emil kommer ner om ett tag och ska se på fotboll. Han har köpt chirre och popcorn och så ska han bjuda på gin och tonic. Ska inte dricka mycket. Men kan ju sitta och småsmutta:)


Well well.


Puss

Av cam - 17 november 2007 15:16

Okej min vita vecka är förstörd, blev så klart vino igår. Jaa varför inte, det var ju Idolkväll. Har inte haft någon nykter fredag förutom förra helgen och typ helgen innan det. Och det kändes helt fel :)

Fick i mig en vinare igår, som tog på mig mer än det brukar....kände jag imorse när jag vaknade. Fick iallafall återställa balansen genom att käka pizza med Emil och Limpan.

Blev lite folk här igår. Jag, Sara, Pern, Stefan, Emil och Limpan. Vi hade riktigt riktigt trevligt. Idol,tv-spel, alkohol, snack och musik. Pojkarna drog en efter en. Stefan skulle tillbaka till Borlänge, och de andra två ut på krogen.

Vi som var kvar kollade därför på Sällskapsresan. Grym film. Ska se på Snowroller ikväll tror jag. "Nu ska hon röka igen". Haha.

Emil, och kanske Limp, kommer ikväll och kollar på fotboll eftersom att Emil inte har 9an....trots att vi bor i samma hus, är inte det skumt?

Igår efter krogen ringde Limpan och frågade om jag och Pern ville ha något från Donken. "Jaa en lilla menyn", sa jag. "Jag beschtäller inga schmå menyer", förklarar Limpan för mig haha. Okej. Jag tar då en McChicken istället. Tar år och dar för dem att gå hem.Sedan ringer Emil och säger att det är bäst att Limpan inte kommer till oss för att han är lite för full....haha. Och att Limpan ätit upp min mat! Ringer Limp och frågar om det är sant,  varav han blir sur och säger "Jaha! Så du lyssnar mer på Emil än mig!" Och slänger på luren. Jaha :) Det visade sig senare att jag inte fått en McChicken utan en Big Mac och att han gått och käkat den medan han pratade med mig och sedan blivit arg på mig och slängt iväg den. Haha. Limpan Limpan. Sedan kom dom till mig.....Limpan hade en show och dansade lite för oss, ha. Iallafall så crashade jag på Emils soffa inatt, varför? Ja ni...det får ni fråga någon annan om ;)

Idol-kvällen var iallafall inte densamma utan Fladder. Men Pern tog hennes plats igår!


Miss Miserabel fick ragg igår genom att påpeka till hennes span att han hade toapapper under skon. Den var ny! Men den funkade ju. Bra där. Good opening. Står det att man ska göra så i The Game kanske? :)


Hade ett deeptalk med Robin aka. Kenny igår på MSN ang. mitt liv haha. Han gjorde det bra haha. Blev lite klokare faktiskt. Men AIDS-skämtet var faan inte okej Robin:) Jag blev rädd haha. Men som han sa, det var lågt....men inte lika lågt som glocalnet. Tsss.... :)


Trodde inte att jag hade minnesluckor från en vanlig hemma-fredagkväll men tydligen. Sara påpekade några saker för mig. Kommer iallafall ihåg "E du la goo eller?" Haha.


Blir att sitta hemma idag, orkar ingen utgång. Och ekonomin tillåter inte det heller.


Usch måste diska nu. Har iallafall pallrat mig in i duschen, så nu sitter jag här fräsch och nyduschad:)


Pusss

Av cam - 16 november 2007 10:04

Hockey- och snackskväll igår....Trevligt.


Ikväll blir det väl Idolkväll som vanligt. Hanna är i Linköping så hon ska inte med. Pernilla och Sara kommer. Vet inte om Limpan skulle dyka upp också.

Hoppas Sara kommer till mig på LAN snart ;) Har ju planerat detta länge haha.


Ska strax till skolan, Skistarföreläsningen. Ska bli intressant, men känner just nu att jag hellre skulle vilja vara hemma och storstäda min lägenhet.


Massa plugg att göra i helgen. Vet fortfarande inte om det blir utgång på lördag. Blir det nog inte. Blir en hemmakväll skulle jag tro. Men inte helt fel det heller, isåfall kom min vita vecka denna vecka istället för förra...som det var tänkt. Men förra lördagen var helt klart värd att gå ut. Så kul.


Allt känns rätt okej nu. Förutom att det är så kallt i min lägenhet......sitter och fryser under en filt.


Blir väl till att käka något gött ikväll när jag får finbesök av kusinen. Några förslag?


Puss!

Av cam - 15 november 2007 10:31

Inatt, 01.20, vaknade jag av ett sms från Emil "Hur gåre med plugg". Ehh...joo. Okej att det är mycket plugg nu, mycket att göra, men inte f*n sitter jag uppe till halv 2 på natten och pluggar? Haha. Lille Emil, hade du tråkigt ute på krogen eller? :)


Klump-Camilla råkade ta bort Tessans kommentar till ett inlägg igår. Men ja, nu kommer jag ihåg vad vi pratade om haha. Men det problemet är åtgärdat nu, ha! Hon skrev även om Audioslave...jaa låten går redan på repeat för mig. Kommer väl gå hela dagen idag.


Kåren ikväll eller inte? Känner mig inte helt frisk än. Min moster kommenterade i ett tidigare inlägg att hon tyckte att jag skulle vara hemma och kurera mig. Hemma=ingen utgång alltså :) Lutar åt att jag blir hemma från Borlänge idag. Faktiskt. Det blir fler kårkvällar. Vet att jag bangade senaste kvällen också..... Har typ lovat Stefan att komma, eftersom att det var så länge sen vi festade ihop. Eller länge och länge...en månad sen. Men ändå...sorry Steff. Jag bangar nog!

Försöker styra upp en utgång på lördag, men verkar svårt faktiskt.


Och tack Moster M för att du förklarade lite det här med mitt hockey-dilemma:) Jag behöver inte överge L-a, kan gå på matcher i Falun men behöver inte ha några känningar haha. Så Hanna och Limp, jag kan fortsätta att gå med er. Hanna och jag satt väl där några matcher förra året och supportade Kenny. Vi härdade ut snöstormar och missade Idol-kvällar för att sitta där. Det ni...:)


Ytterligare ett meningslöst inlägg av mig.....

Nu ska jag städa ihop lite och sedan plugga.


Puss

Av cam - 14 november 2007 22:20

Var inte så skönt att vara hemma ikväll som jag trodde haha.

Är ganska uttråkad faktiskt. Känner mig ensam i min stora, hrhr, lägenhet. Blir väl en sån kväll imorgon också. Men men jag överlever.


Har iallafall fördrivit tiden genom att snacka två timmar med Tessan i tele. Vet inte vad vi snackade om.....eller jo det vet ja, det gamla vanliga gnället :)


Fast är glad att jag inte festade iallafall. Summan av kardemumman.


Puss

Av cam - 14 november 2007 17:50

Jaha då var onsdagen snart slut, och vad har man gjort? Lite iallafall..... Limpan ringde precis när jag skulle köra mitt andra pluggryck idag. Och ja, samtalet blev ju ite kort direkt. Men men det är smällar man får ta :)

Får väl plugga lite ikväll istället eftersom att ingen hört av sig och vill umgås med mig, ha.


Har två låtar som gått runt runt på min dator i en timme nu.

Den ena är Eric Clapton - Wonderfull tonight. Smörlåt. Vid det här laget har jag säkert snackat med alla om hur man ska tänka att man är på ett typ mellanstadiedisco och dansar tryckare. Då tryckare fortfarande faktiskt var något special..... Och/eller så ska man tänka på att man dansar med någon som man verkligen verkligen tycker om. Känslor. Mm..ja. Inget kroggragg här inte, no no.

Ha! Verkar som jag blev för nostalgisk igår...som snackar om detta:S Kan tänka mig iallafall några stycken i min närhet som vill slå mig efter det jag skrivit:)

Den andra är Audioslave - Like a stone. Överflödigt att säga något om den..... Den blir man ju bara så pepp av.


Yä yä.

Käk igen, lite soppa kvar sen igår!


Pusss

Ovido - Quiz & Flashcards