Alla inlägg under november 2007

Av cam - 25 november 2007 21:05

Utgång igår då! Mycket trevlig förfest. Trevligt folk. Det blev som en liten släktträff då min och kusinens tremänning då dök upp.

Ute var det helt okej. Ganska lite folk med tanke på att det var löning. Kände inte många ute. En del blasts from the past. Men antar att det är det som är tjusningen med att gå ut back home.

Träffade några som jag kamperat tillsammans med på Hemköp. Det var treeevligt att sitta och snacka strunt med dom. Även om jag blev lovad efterfest och sedan var det ingen som hörde av sig. Hmm hmm Tobias? :)

Ut och käkade Donken sen. På vägen hem trodde Camilla att hon skulle frysa av sig en tå, så att hon bara skulle ha åtta tår kvar.

 Den obligatoriska pizzan dagen efter. Tog oss ändå från Marnäs till Flamenco. Men pizzorna är gööööda där så det var värt det.

Sedan fik med Karro på Engel. Alltid lika najs att fika på Engel. Softa ner sig i sofforna.


Imorgon är det dugga. Känns inte så bra, men det är bara att köra. När jag kommer hem så ska jag adventsstäda. Inte så att jag tänder stjärnan och så, men den ska upp iaf. Blir även att ta på julduken även om det kanske är lite tidigt. Men so what.....jag är inte här så mycket under jul så jag kan lika gärna ha lite mys tills jag åker hem för jul.


Får kanske jobba på Willys under jul. Jag HOPPAS det iallafall. Behöver lite cash. Ska åka på snabbbesök till L-a i nästa vecka och snacka med nya butikschefen. Har ju jobbat där förut....när det var Hemköp, innan det blev Willys. Och nu är det ny chef också.


Besök nyss....tio min....men det är bättre än inget. En kram. Najs. Snart är det onsdag iallafall.....


Ska strax lägga mig!


Puss!


Av cam - 24 november 2007 14:43

Japp. Ska snart gå till bussen och åka till Ludvika. Marie ska ha inflyttningsfest. Just nu har jag ont i huvudet och sjukt ont i axlarna. Skulle nu behöva den där massagen jag blivit lovad ;)


Idolkväll igår...kände imorse att det blivit hårdare än jag trodde igår. Men kan bero på att jag drack det sista och gick och la mig på en gång.

Vi kom iaf fram till igår att vi struntar i Idol nu. Nästa vecka ska vi inte se det. Jag och Fladder drar upp till Lugnet på match istället. Vi nobbar Idol nu. Kommentarer till varför känns överflödigt. Det behövs inte. Det har spårat ur.


Ska gå ut med soporna nu. Sedan gå till bussen. Finns risk att jag missar 53an nere vid Hamngatan. Och det är sista bussen till Ludvika. Hmmm...


Puss!

Av cam - 23 november 2007 17:30

Och det bar av till Stora Enso i Kvarnsveden och Clas Ohlson i Insjön.

Stora Enso.....well.... Fick sitta och lyssna på en snubbe i 30-45 min, se ett bildspel om deras historia. Sedan var det guidad tur. "Jaha...en gran....nu var den huggen i bitar, åå flisor." "Nä men titta! En pappersrulle! En pappersrulle till."

Som tur är snackades det om granar häromdagen, och jag kom fram till att det är något jag ska skaffa som intresse när jag blir pensionär. Så egentligen var ju detta ett jättepassande besök för mig inför framtiden!

Sedan åkte vi buss mot Insjön. Trodde man skulle få chans att slappa på bussen...men icke! Nej då! Vi passar på att ta detta som en föreläsning. Vi hade med oss en professor, nej inte Mange...han fick ledigt för dagen, utan Professor Eric följde med. Och han envisades med att stå och snacka en massa. Kommer inte ihåg vad.... Men blir säkert en fråga på tentan! Ha! Bah!

Vi käkade tacobuffe när vi kom dit. Halvvarm var maten, enligt mig. Vi var så nöjda med vårt bord.....bara lilla OBS-klassen som satt där. Tills en lärare bestämer sig för att sätta sig där. Knappt någon sa ett ord under den tiden vi käkade.

Vi hade hoppats att Lager 70 skulle vara öppet så vi kunde bränna hela vårt CSN, som vi fick idag, där inne. Men nääää varför skulle det vara öppet? De skulle byta lokaler....öppnade IMORGON. Jag sa att jag skulle stanna i Insjön tills imorgon....meen ångrade mig ganska snabbt.

In på Clas Ohlson. Ytterligare en snubbe. Ytterligare skeppades vi in i ett rum utan syre. Ytterligare ett bildspel med historia. Lite info. Tack och hej.

Var inte så engagerad, väldigt trött. Men behöver inte känna mig dålig. För när lamporna tändes efter bildspelet, vem var det inte då som satt och sov? Jodå! Professor Eric. Illa

På bussen hem försökte vår kära ryska lärare vara rolig. Tog mikrofonen och sa: "Jaa då var vi klara i Insjön. Nu ska vi fortsätta exkursionen och besöka Leksands bröd." Jag kände hur allt blod rusade ner i fötterna, höll på att svimma och ville bara springa fram längst fram i bussen och skaka om henne! Jag började typ kvida: "Men jag ska ju upp på stan....systemet, handla present, hem och städa ihop lite.........". Sedan kom det: "Skrämde jag er nu hahaha?" Kuuul!

Trodde sedan att man skulle få slappa...jag menar...nu var vi ju på väg hem. Nejdå. Då tyckte vår ryska att Professor Eric skulle berätta om läns-och regionsförändringar eller vad det var. Camilla satt och smsade istället. Hörde att han nämnde Ludvika en gång...då tittade jag upp. Men orkade inte.


Idol-och vinkväll ikväll. Hanna föreslog även glögg. Så nu har Camilla varit och köpt starkvinsglögg spetsad med rom. Me like!

Jag och Sara ska käka kebab före Idol. Kan inte göra det under Idol eftersom att Streetdancer inte kan äta mat när hon ser på tv. Ha! Jag kollar aaaalltid på tv medans jag äter:) Har ätit vid mitt barbord EN gång.

Så ikväll ska juryn placera sig i Camillas (tredje person...I know) soffa och se på Idol. Jag har en känsla av att det här kan bli en utav de HÅRDA Idolkvällarna, alkoholmässigt sett. Illa. Men det är då vi har de bästa diskussionerna, som vi glömt dagen efter, och messar personer som vi också glömt dagen efter. Snacka om att jag blev förvånad för några veckor sen när jag på lördagen får mess av en kille jag jobbade med i Sälen. Och han svarade på frågor, som att JAG frågat honom något. Jag började rannsaka mig själv och kom på att vi snackat om Sälen och att jag började älta, för miljonte gången, hur mycket jag saknar dom jag jobbade med i år eftersom att det var så sjukt grymt folk. Och den gången var det han som blev offret för mitt fyllemessande.

Ikväll då? Har sagt till personen i fråga att skita i messen om jag skule skicka några skumma. Risken är stor. Som jag snackat om förut: Inför alkolås på mobiltelefoner!

Drunkdial är inte min grej....nej nej....jag har fyllemessande som min grej. Camilla messar gud och alla människor i sin telefonbok när hon börjat dricka lite! (Hm...lite? ska faktiskt till en del iallafall)


Det är långt till onsdag....yes it is.....

Måste röja upp! Åtminstone bädda min säng!


Pusss!

Av cam - 22 november 2007 18:55

.......är helt klart detta med Björn i Parlmantet. Har redan trackat massa kompisar med denna meeen jag kan se det hur många gånger som helst. Braaa iallafall! Han är grym.


Jag är inne i en Youtube period nu...och addicted to Scrubs som man är hittade man detta klipp. När man ser detta förvandlas man till romantiker, vill bara kramas och får tårar i ögonen. Detta är kärlek.


Camilla har börjat bli bitter på ålderns kant..som att det var någon nyhet.

Camilla har också märkt att hon pratar väldigt ofta om sig själv i tredje person. Och när Camilla väl börjat prata om sig själv i tredje person har hon väldigt svårt att sluta prata om sig själv i tredje person. Bah!


Åker till Ludvika på lördag. Stannar till söndag och sedan är det hem och börja plugga till duggan som jag har på måndag. !? Ja hur ska jag hinna. Fattar inte själv riktigt. Men ska sitta insnöad i min lägenhet på lördag tills det är dags att dra sig till L-a och sedan blir det heeela söndagen.


Måste komma ihåg att boka tvättid till på måndag. Har inte tvättat på två vevkor nu och det börjar bli en del.


Nu ska det diskas!


Puss!

Av cam - 22 november 2007 00:00

......måste vara:

"Du är italiensk. Du har så mycket passion. Slösa inte bort allt på mig." Såpor när de är som bäst!

Av cam - 21 november 2007 19:46

Camilla håller på att sänka sin gard.....kommer hon att tjäna på det?


Har haft en bra dag, plugg och trevligt sällskap....tills någon som vanligt ska komma och förstöra den. Well well. Känns iallafall bättre nu, har skakat av mig det. Är bara så typiskt...att när det känns bra så kommer människan och tar ner mig. Men som sagt....nu känns det minst lika bra som innan det. Ni ser...kan vara lite positiv också, ha.


Strax fotboll. Ska se på Bonde Söker Fru och fotboll....zappa mellan kanalerna.


Det är trivsamt nu tycker jag.... Det tycker iallafall jag.....hmm:)


Pusss


Av cam - 20 november 2007 16:31

Då: En segstartad morgon 


Nyss: Sunes jul och trevligt sällskap.....


Nu: En stor kopp te och plugg


Puss

Av cam - 20 november 2007 10:27

Kladdkaka igår hos Hanna.....riktigt gött var det. Kändes som det tog en timme för mig och Sara att gå till Bojsen. Och det gjorde det nog. Vi skulle vara tuffa och gå genom skoge. Vi gick fel för det var så mörkt haha. Vi var på väg ut på en fotbollsplan. Sedan fegade vi ur....gick inte genom skogen. Började tänka på Pernilla-mordet och så. Hehe. Så vi tog en omväg istället och Camilla höll på att göra hösten/vinterns första vurpa, trots att det var "torr is" (Jo tjena fröken Österberg).

Hemma hos Hanna uppdaterade vi varandra vad som hänt den senaste tiden.

Blev paraniod och trodde att min platta på spisen var på. Kände att jag var tvungen att gå hem hehe... och JA, så klart var den av. Men vad sa vi...det är åldern va? Ha!


Idag är det plugg. Segstartat idag också. Den som kom på Youtube är orsaken till att det går dåligt för mig idag. Kollar Hipp Hipp och grejer...

Ska snart köra igång igen:) Snart va.....


Skulle behöva dela på mig just nu för att hinna med det jag vill. Eller vill och vill... Det är saker som jag MÅSTE göra som gör att man inte hinner göra det man VILL. Make sense?


Återkommer!


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards