Alla inlägg under oktober 2007

Av cam - 14 oktober 2007 18:46

Jaa idag har jag faktiskt lite söndagsångest, vilket säkert beror på allt och inget. Whatever that is.


I fredags kollade jag och Sara på Idol och käkade pizza. Det var nog något vi båda behövde.

Den senaste veckan har jag inte ätit så himla mycket, får inte i mig någon mat. Inget smakar. Kan bero på att jag är stressad och det är mycket. Jag måste verkligen börja leva lite bättre, just nu är det för mycket fest och för lite sömn och mat. Men ska bli ändring på det......


I lördags var det tenta och det gick ju som det gick...... Fan, vilket betyder att jag måste ta tag i det där YTTERLIGARE en gång. Det här med skolan börjar kännas......det går så tungt nu. Vet inte vad det beror på men det känns tungt. Även den där kursen vi läser nu känns tung....föreläsning imorgon kommer bli heeemsk. Vi kommer bli mosade av vår lärare. Så jävla illa.


Fest igår...ja vad ska man säga? Det måste komma lite gupp på vägen ibland;) Vi lämnar det så.


Imorgon efter föreläsningen så åker jag till Ludvika för på tisdag ska jag, min mamma och Moster M åka till Ullared. Lite shoppning med andra ord:) Ska bunkra upp med schampo och grejer så man inte behöver köpa det inom det närmaste året typ haha. Ää nää, vi får se vad det blir.


Ska strax packa. Känner mig bara trött. På mig, på allt. Vet inte varför.....men som sagt; söndagsångest:)


Puss

Av cam - 12 oktober 2007 10:09

Stress och press idag igen...... Tentaplugg. Omtenta imorgon. Kul.

Vet inte riktigt vad jag ska läsa på, det är givetvis allt men ändå..... fyy.


Känner mig konstig förtillfället. Vet inte varför. Återigen känns det som att mitt liv går för fort och jag hinner inte med. Blir så trött på det.....

Jag lever i min lilla bubbla här uppe i Falun. Tar mig då och då till Borlänge.

Känner mig lite trött på hur saker och ting blir, känner mig maktlös när jag inte kan påverka något. Eller så är det det jag kan:) Vet inte haha. Ska ta tag i mitt liv nu.......IGEN......:D


Visste förresten inte att det finns vampyrer i Falun....men tydligen....

Ska plugga till tentan nu.


Puss

Av cam - 10 oktober 2007 15:36

Har precis kommit hem från Borlänge. Föreläsningen blev kortare än beräknat.

Kommer därifrån 80 kr fattigare...... Christoffer och Stefan satt och sålde biljetter till B.E.S.T grejen den 18 okt. Visst, jag hade kanske tänkt gå men har verkligen inga pengar. Men, har aldrig kunnat säga nej till de där två pojkarna:D Såå jag övertalades till att köpa. Well well, Stefan påminde mig om att han var skyldig mig 100 så då kunde jag ju köpa. Joo....


Föreläsningen idag var faktiskt rätt okej. Gillar kursen som sådan, den är intressant. Men det är så myyyyycket. Blir knäpp.

På rasten roades vi oss med att prata om hur man håller på när man får ..hmm... oväntat besök och inte "förberett sig" ;)

Vi har alla varit där: * säger att man ska på toa när man i själva verket ska göra en snabbrakning under armarna, * när han går på toa byter man snabbt om från sina granny-panties till något bättre eller * är livrädd för att det sedan ska märkas att man inte rakat benen och ligger hellre därför 1 meter ifrån honom. Vi talade även om brasilianskt, och att den personen som gör det på en inte kommer känna igen ens ansikte om man möts på stan. Hahahahaa Ja jag vet, vi spårade ur. Men det kan faktiskt behövas om man ska orka plugga på högskolan Dalarna. Händer inte så mycket.


Nu ska jag skriva klart min jäkla seminarie-uppgift. Orka. Men har ju inget annat väl.


Nej nu är det plugg som gäller.

Puss!

Av cam - 10 oktober 2007 09:51

Helvetesveckan har nått mitten.....fy vad tiden går fort när man har roligt. Hmm...njaee inte direkt va? Har inte haft roligt. Det är konstant stress och press. Överlever jag denna vecka så är det ett mirakel.

Har iallafall skickat in syfte och frågeställningar till mitt paper nu. Men imorgon har vi seminarie....och jag är inte på långa vägar klar. Kommer att komma hem från skolan kl 4 idag och efter det är det hårdkörning  som gäller.

Och sedan är det tentaplugg....när ska jag hinna det? Ja det blir torsdag eftermiddag och hela fredagen. Så på lördag kl 10 får ni hålla tummarna för mig :)


Var ute och tog en långpromenad med Madde igår. Var redigt skönt. Ventilerade om livet och fyllde igen luckorna från lördagen och uppdaterade varandra om vad som hänt. Haha.....det var ETAGE vi var på Madde :D:D Dagens bästa.


Igår kom EMMA och hälsade på. Älskade Helsingborgs-Emma. Hon var i Gävle och jobbade och körde till Falun efter jobbet. Så vi drack en stor kopp te och åt mumsmums. Var så himla kul att träffa henne. Får ju träffa henne den 2 nov igen då hon kommer upp till mig och stannar hela helgen.


Nu måste jag städa upp i lägenheten och skriva lite till seminariet igen, för vid halv 12 bär det av till Borlänge och föreläsning!


Förresten, kul att få en kommentar igen:) Tack Moster. Vill ju veta vilka som läser denna :)


Puss

Av cam - 8 oktober 2007 14:24

Ja det är ungefär så min förra vecka såg ut. Mycket fest blev det.

Skrev ju i mitt förra inlägg att jag kanske bara skulle vara med på förfesten i onsdags och sen gå hem, meeen så blev det ju inte direkt. På festen bjöds det på bål och efter ett glas så hade Camilla bestämt sig: "Det blir utgång". Det var så sjukt kul i onsdags, dansade så mycket att det kändes som man precis stigit ur duschen (och nej....inte att jag kände mig fräsch), drack en hel del. Ja det var karatefylla i onsdags, kom inte ihåg att vi åkte taxi ner ens. Fast det minnet har kommit tillbaka, vi åkte ju ner tillsammans med en man som behärskade många dialekter och bjöd på dom. Haha kuuul.  Men det var iallafall värt att vara lite slak dagen efter, vi hade riktigt skoj.

Torsdagen gick åt till att återhämta sig och plugga.

På fredagen bestämde jag, Hanna och Sara oss för att ha Idol- och popcornkväll. Jag köpte en bag-in-box som jag och Hanna skulle dela på. Dricka lite ur den på fredagen och sen även lördag(eftersom att det var utgång då också). Okej.....det var planen. Men blev inte alls så. Vi drack alkoholen som att det vore vatten och jaa........även den kvällen är ju lite difus som man säger så. Vid 12 (kanske?) på natten fick Kenny Starfucker sig ett litet besök av oss, som nu hade blivit en änglakör och sjöng så vackert för honom. Det är inte alla som får uppleva det ska ni veta.

Lördaen började jag och Sara med en morgonpromenad. Trodde aldrig att jag skulle ta mig upp eftersin att jag var så slak efter vinkvällen. Men är glad att jag gjorde det för det var jätteskönt. Efter det gick jag hem och sov ett tag till och sedan var det dags att storstäda för fest (skulle ju bli utgång på kvällen). Från början var vi bara 4 st men sedan kom grannen ner med sitt people ....så det var ju trevligt. Kvällen bestod av diskussioner som: Zlatan, diva eller inte? Blir du fortfarande generad när det kommer sex-scener på film när du tittar med dina föräldrar?

Blev inte lika hårt på lördagen vilket var skönt med tanke på att det varit mycket i veckan.

I söndags åkte jag med min moster till Ludvika, hon skulle till min mamma och de skulle plocka mossa. Som den goda dotter jag är följde jag med ut i skogen för att plocka. Var faktiskt skönt att komma ut när man var seg och så. Ett besök på Dollarstore och kyrkogården hann vi med också, jag och moster. Fick med mig lite mat hem från mamma vilket är tuuuur. Har inte mat så att det räcker den här månaden och inte pengar att köpa för heller. Det tackar man för!


Just ja! Höll på att glömma! Jag har nog nästan konverterat när det gäller utgång i Falun. Blev ju Etage i onsdags, vilket jag inte gillar, men jag hade så kul. Var längese jag har haft så kul här i Falun, vet inte om jag någosin haft så kul här faktiskt. Gött! Och Etage i lördags...jo det var säkert bra. Var inte inne så länge men jag börjar ändra åsikt faktiskt. Trodde jag inte!


Jaha nu ska jag försöka övertala lite people att festa på lördag också. Måste ju få festa bort min omtenta:D:D


Denna vecka kommer bestå av plugg plugg plugg. Har så grymt mycket att göra. Och sedan är vi i skolan i princip varje dag....vilket inte gör att man känner sig mindre stressad. Yeah yeah.


Imorgon kommer Emma hit och hälsar på. Helsingborgs - Emma. Hon är i Gävle på jobb så hon kommit hit en sväng imorgon kväll. Ska bli så gött att träffa henne. Bra att hon kommer lite senare, för då hinner jag plugga efter skolan fram tills hon kommer.


Fy faen....har tvättstuga ikväll. Mitt vanliga måndagsnöje:(


Nu ska jag plugga lite!


Ha det fint pusss

Av cam - 3 oktober 2007 13:01

Har varit dålig på att blogga igen....

Men förra veckan var pluggvecka så då hade jag inte riktigt tid.


I helgen var det fest i Ludvika som gällde.Pernilla har fyllt år så då bjöd hon på lite mat och fest hemma i Snöån på lördagen. Riktig trevlig förfest. Vi åt jätte gott och drack lite. Gick väldigt segt för mig, tyckte att jag drack och drack men inget hände. Fast när jag vaknade hos min moster på söndagen så märkte jag att det kanske hade varit hårdare än jag trodde haha. Gryyym huvudvärk, så jag åkte hem till mamma och pappa och la mig i soffan och sov ett tag till.

Tror att det kommer dröja ett tag innan jag går ut i Ludvika igen. Man känner ingen där längre. Visst man känner ju inte så många i Falun heller, men i L-a vet man hur små alla är...det vet man inte i Falun.


Började på ny kurs i måndags, Geografisk mobilitet. Har inte riktigt greppat vad den handlar om, meeen det kommer väl. Vi kommer bara ha föreläsningar ungefär 2 gånger i veckan under denna kurs, med undantag några veckor med 3 gånger. Det är rätt soft, då har man ju tid att plugga lite och så de andra dagarna.... Mm....eller hur!? Usch jag är så oambitiös. Är trött på att plugga. Men antar att jag måste kämpa på de här 2 åren som är kvar.


Ikväll blir det utgång, för Hanna har en kompis från Åland här. Men jag tror att jag bara ska vara med på förfesten och sedan gå hem när de andra går till krogen. Tråkigt, jag vet. Men det är delvis stället de ska på som jag inte gillar och delvis så är jag inte så pepp på att festa. Få se om det händer något i helgen istället.


Ska kanske åka  med Pern till Lager 157 idag, men måste vara hemma till 5-6 och hon har inte hört av sig än så jag tror inte att jag hinner.


Omtenta den 13 oktober....weeeii...... Joooo. Ska nog börja plugga idag tror jag, om det inte blir Lager.


Nu ska jag ta lite och äta, mamma hade köpt Langos och lagt i min frys. Gött! Vardagslyx..... Det är ju trots att lill-lördag.


Puss

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards