Alla inlägg under oktober 2007

Av cam - 20 oktober 2007 16:34

Jag vet inte alls om det blir utgång ikväll. Tanken har väl varit det men hela tiden låtit liite osäkert. Och nu vet inte jag om jag känner för det..... Har så ont i min rygg sen i torsdags och det förstörde torsdags kvällen för mig, vill inte att den ska förstöra ikväll. Ont i huvudet har jag också.....men tagit alvedon iallafall.

Har försökt få med folk ut ikväll, men det verkar riktigt svårt. Många som jobbar eller åkt hem över helgen. Vi får väl se hur det har gått för Hanna att rekrytera folk :) Blir det inte utgång ikväll så sitter jag väl hemma och kolla på någon film och sova tidigt. Kan ju i och för sig vara rätt skönt, jag håller ett sjukt tempo just nu.


Idolkväll igår då.....vi var nöööjda :) Blev en lugn kväll igår, två-tre glas vin och en drink.


Har inte varit alls så duktig idag som jag borde. Är trött och plus att min rygg gör sååå ont. Klaga klaga.


Måste börja med mat om en timme ifall jag ska ut, har iaf tagit upp kyckling så man är ju förberedd:) Och sen det jobbiga med stt göra iordning sig och hitta kläder.....suck!

Nee...nu ska jag lägga mig i sängen och sträcka ut ryggen!


Puss

Av cam - 19 oktober 2007 17:14

Fast när man tänker på hur mycket som hänt den här veckan så känns det som att denna vecka har gått FORT. Det gör att jag får panik.....hinner inte göra allt jag vill göra. Eller vill och vill....måste göra....som t.ex plugga.

Ska iallafall ha en produktiv dag imorgon. Vet inte om det blir utgång, jag hoppas på det.


Igår var det iaf middag och kårkväll. Som jag skrattade under middagen:) Kunde inte äta. "Var inte Mr Bean, var James Bond. Han VÅGAR". För att inte glömma när kära T klädde av Mr Musicman med blicken. Och vilken blick sen! Den var inte att leka med.

Jag och Tessan hade många låååååååånga samtal den kvällen. Någongång ska jag berätta för dig om första gången jag var hos tandläkaren. Räkna med att det kan ta en timme typ. Ha!

Michelangelo var på tapeten igår igen..... Och tyvärr var ryktet sant; han har börjat med droger. Han föll för grupptrycket. Illa....hehe. Nä allvarligt, kul med folk som hänger på skämten.

Det blev till att sova ute i ett allrum på moongate i en soffa tillsammans med två Leksandskillar. Det var trevligt. Stefan sålde mig till dom för 50 kr:) Dyrt tyckte en av dom....haha tack för den!


Ikväll är det dags för den traditionella Idol- och vinkvällen. Men denna gång blir då bra mycket lugnare än sist iaf :)

Flickorna (vi tre alltså) har ju råkat gå och kärat ner oss i Christoffer. Sa till Hanna idag, att jag känner mig som småtjejerna som sitter i studion med bandanas. HA!


ska äta nu.


puss

Av cam - 18 oktober 2007 11:50

Okej det var utgång igår. Inte aaalls något jag planerat. Jag hade lovat Emil att komma och se på fotboll på hos honom och sen kanske kanske gå ut. Så jag gjorde iordning mig och tog med mig cider. Jag visste ju egentligen hela tiden att jag skulle följa med ut :) Bestämde mig när Ew kom och ringde på och sa att hon var sugen på att gå ut. Jaaa då var det klappat och klart. Igår natt när jag kom hem så ångrade jag mig att jag hade gått ut. Men nu när jag vaknade imorse insåg att jag det gjorde jag inte alls det, det var bra för mig haha. Kändes som att stämningen dog igår när vi kom dit :) Vi beställde i baren sedan satt vi oss vi ett bord och satt där hela kvällen. Fast det var trevligt. Med trevligt folk funkar allt. Vet inte när vi gick hem riktigt, kanske runt 1 halv 2? No idea.


Ikväll är det utgång igen, the Kår i Borlänge. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den här dagen. Verkar som att i ska vara i Borlänge kl 4, Best grejen börjar 7, så då är det ju meningen att man ska hinna förfesta lite innan dess. Alltså det här kommer bli en DYR kväll. Eftersom att man måste köpa dricka under buffén. Och den börjar 7! och sedan får de andra komma in vid 10. Och sedan ska man hålla till 2! Okej att det kostar 25 kr för en cider men ändå.....det är verkligen inte pengar jag har. Ska höra av mig till Tessan strax så får vi lägga upp dagen :)

Ska faktiskt bli riktigt kul att festa med allt folk i Borlänge. Även fast Kåren är som den är så har jag nästan alltid kul. Iallafall på förfesterna, Kåren brukar vara lite sådär.

Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll.....har inte ens en idé. Och jag måste bestämma mig snart, ska åka om några timmar och jag ska hinna äta något litet nu och sedan duscha och greja.


Den här bloggen är verkligen grymt ointressant....insåg jag nu. Ha. Jaa jaa.


Jag vill köra singstar! Yepp!


Nu ska jag kolla vad kylen har att erjuda.


Puss på er

Av cam - 17 oktober 2007 16:18

Föreläsning idag då. Läraren var rätt okej idag. Hon är rätt blåst när man tänker efter. Eller blåst kanske är att ta i.... T.ex: "Man kanske skulle prova och inte hämta upp sonen från dagis en dag och se vad som händer. Jag menar det finns ju socialen......" What? Okeeej.

Hade gästföresläsning efteråt, och jaaa... Tack Carro=) Han gav dig en given öppning som du givetvis nappade på."Men Camila du åker väl också buss mellan Falun Borlänge" Vi behöver inte säga mer än att det är slut på bussragg för min del efter detta hehe.

Nu väntar vi bara på när vi ska ta den där ölen med mannen:D

Tyvärr hade jag lite svårt att ta honom på allvar, ser honom mer som en elev (med tanke på att han ser, och kanske är, så ung ut) än som lärare. Tog det som en redovisning av ett arbete istället för en föresläsning:) Inte så bra betyg kanske......


Under föreläsningen började hon snacka om att vara singel och att vi som är singlar hade det så bra. För vi behövde inte tänka på dagis eller att passa in sin tid och det man ska göra med sin sambo. Jaha!? Inte visste jag att jag skulle vara TACKSAM för att jag vaknar upp själv varenda morgon? Och sedan sa hon att många nu för tiden VÄLJER att vara singel..... Återigen: Jaha!? Jag kan då säga att utav mina kompisar är det inte många som VALT att vara singel. De är singel för att de inte hittat någon som fattar hur jävla grymma de egentligen är. Och jag har då inte VALT att vara singel. Jag skulle inte vara singel om jag fick välja.

Ja jag vet....hon sa inte att just JAG valt det, eller att mina kompisar valt det, men om det hon säger stämmer...att många väljer....så måste det ju vara något fel på de jag umgås med? Eller iallafall mig själv?


För övrigt har dagen handlat om hrhr. Dvs HarkelHarkel. Om kastrering och hur man tvingar katten att gå på låda fast den bara svimmar hela tiden. Och givetvis svimmar den i lådan också och går ögonen full med grus.

HA! Den historien livade upp hela min dag. Detta kommer jag leva på ända tills imorgon då det är dags för att festa.

Just nu känner jag mig inte så sugen på att festa, jag ska faktiskt ta det rätt lugnt. För det kommer att bli en dyyyyyr kväll imorgon. Vilket jag inte har råd med....... Men det värsta är att jag inte har någonstans att sova i Borlänge. Så det kan hända att jag skippar hela kvällen imorgon faktiskt. Har iallafall varit in på systemet så jag har lite att dricka ändå. Pinsamt nog hade jag inga pengar kvar på kortet så Emil fick rycka in och låna mig. Tur att han är så täääääät:)


Onsdag idag då.... Ska erkänna att det drar i alkoholtarmen. Men det ska vara lugnt. Jag och Hanna laddar för fest på lördag, vi måste bara hitta lite peeps att festa med.


Nej nu ska jag diska.


Puss!

Av cam - 16 oktober 2007 15:47

I fredags när jag och Sara skulle köpa pizza såg jag mitt öde:

En tant i 70 års åldern sitter inne på pizzerian. På bordet står hennes lilla vita handväska som hon krampaktigt håller ett grepp om. Framför henne står ett glass rött.

Detta är säkert en höjdpunkt för henne. Gå ut på en fredag och ta ett glas vin. Men samtidigt kunde jag känna hur ensamheten kom över mig. Jag säger inte att det var synd om henne, hon har kanske haft ett jätterikt liv med någon hon älskat men som inte finns där längre.

 Pratade med Miss Miserabel om detta idag och då kom till insikt om en sak som kändes som ett knytnävsslag i magen på mig:

Jag är rädd för att hitta någon, träffa någon, för jag är rädd för att förlora denna någon. Jag har varit med om det förut. Jag var inte naiv som trodde att jag vid 19 skulle träffa någon som jag skulle leva med resten av livet. Men det var så BRA. Tre år. Och det kändes något så fruktansvärt när det längre inte fanns där. Det var borta. Det man byggt upp så mycket på. HAN man byggt upp så mycket på. VI man byggt upp så mycket på.

Jag är rädd för att träffa någon för jag är rädd för att förlora igen........

Det låter kanske corny men att inse det var extremt tungt, men ändå ett steg på vägen tror jag.  Finns det hopp för mig eller har jag redan förstört för mig själv?


Någon som har lite låttips på några bra låtar när man känner depp?


Lyssnar just på nu Bille the Vision and the dancers och låten There´s hope for anyone. En hint kanske? :D


Puss

Av cam - 16 oktober 2007 14:17

Inte lika effektiv idag då....hmmm.

Har iallafall läst lite men inte fått lika mycket gjort som jag hoppats på.

Kan bero på att det inte är någon bra dag idag. Vet inte vad det kom från. Det började igår kväll. Fortsätter idag. Sitter och lyssnar på deppmusik. Vet inte om det gör saken så mycket bättre :) Men det är något man måste igenom hehe.

Känns nog lite surt över att det inte blev något Ullared för mig heller. Kan nog bero på det också.

Among other things.


Imorgon är det alltså föreläsning igen, fyy känner inte alls för det. Läraren är ju bra men det är något med henne som inte känns helt hundra....kan vara det att man inte får säga vad som helst eller att hon får en att känna sig skyldig när man inte gjort det HON tycker man ska ha gjort. Hon har sjukt höga krav på oss och sen märker man att hon blir irriterad när man inte uppfyller dessa.

 Men men...vem har inte krav på folk :)


Vet inte hur det blir med utgång denna vecka. Ska nog ta det lugnt imorgon, för min egen skull. På torsdagen är det ju B.E.S.T grejen och kåren.

Försöker styra upp en utgång här i Falun på lördag, någon som är på?


Puss så länge



Av cam - 15 oktober 2007 21:37

Nu har jag sökt kurserna inför hösten....vet inte om det var någon kurs som kändes direkt upphetsande. Men har inte så mycket annat att välja på. Therese undrade om det inte var någon som ville läsa destinationsutveckling med henne, alltså byt en annan kurs mot den. Och det låter ju lockande....helst eftersom att det är mer åt det hållet jag vill syssla med sen. Det är svårt, vet inte vilken kurs ja skulle byta ut isf?? Extern redovisning låter ju inte så kul men frågan är om inte den är ganska bra att ha? Gaah....vet inte.


Allt känns så tråkigt just nu....det händer inget. Eller jo visst, det har varit ganska händelserikt den senaste tiden men det stannar liksom vid en viss punkt. Och så är det såååå mycket höst just nu. Det bara tråkar ut mig. Något spännande porfavor!


Ska strax gå ner i tvättstugan och hämta tvätten. Vi har inget bra torkrum så all min tvätt hänger överallt i lägenheten. Tröjor, strumpor, trosor överallt.


Usch vad trött jag är ...uu.....


Puss

Av cam - 15 oktober 2007 17:21

Var ju meningen att jag skulle åka till Ludvika idag och sedan åka till Ullared imorgon. Men imorse insåg jag att jag inte har tid. Det är helt enkelt för mycket att göra i skolan, känner inte att jag kan låta två dagar gå bort. Så illa....jag hade verkligen behövt komma bort lite. Men what to do? Skrev ju häromdagen att jag måste koncentrera mig på skolan nu. Sååå jag antar att det är det jag måste göra.

Fattar inte varför det går så segt för mig nu... Har massa annat som ockuperar min hjärna. Som min kära Therese sa häromdagen :"Jag skulle vilja ta bort de delar av hjärnan som INTE används till plugg". Men då sa jag att jag inte skulle få så stor del av hjärnan kvar.....sååå....:) Whats the point liksom.


Idag har jag iallafall varit duktig. Hade föreläsning kl 10.15 så jag gick upp kvart över 7 för att duscha och städa upp i lägenheten (hade ju fortfarande tänkt åka då). En kvart innan min buss skulle gå så fick jag reda på att det inte var någonföresläsning. Najs. Så jag började städa, diskade, dammade, dammsög, bokade tvättstuga (jaa det är ju måndag, min tvättdag) och sedan har jag renskrivit föreläsningsanteckningar. Gött! Jag har fått lite gjort. Det här är något som inte händer så ofta för mig. Har tom. kunnat låta bli facebook och MSN, också ovanligt.


Ska strax göra käk, ikväll bjuder köket på pasta och bacongryta. Det ni.....


Nee...thats it for now.


Puss!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards