Alla inlägg den 21 april 2009

Av cam - 21 april 2009 19:10

Damn...jag är så trött. Men har hört att man är en tönt om man lägger sig innan kl 22. Så jag får stå ut några timmar till.


Cissi ska åka till Los Angeles. Och jag är avis.

Av cam - 21 april 2009 15:58

Idag har jag bakat scones. 34 st för att vara exakt. Jag har inte råd att köpa frukost. Så nu räcker det till frulle i typ 2 veckor. Mat har jag så det räcker i två veckor...så nu kanske jag inte behöver besöka affären på ett tag. Det är så klockrent och jag blir så nöjd.


Igår åkte jag igenom en säkerhetskontroll. Det var mycket spännande. Ett mycket kort äventyr dock men ack så trevligt.

Av cam - 21 april 2009 15:51

Jag tar tillbaka allt elakt jag sagt om Halvard den senaste tiden!! Idag var han bra. Han blev riktigt pepp på mitt kursförslag. Sa att det passade utmärkt för det programmet jag går och sa att jag kommer ha användning för det oavsett om jag hamnar på ett stort eller litet företag i framtiden.

Fick ett kursförslag från honom också, eftersom att jag måste läsa två 7,5 p kurser samtidigt. Jag var på det. Tills jag kom hem och läste vad kursen gick ut på. Njae.

Men har antagligen antagligen fått klartecken att läsa en annan kurs, som man egentligen behövde kurser i geografi för att läsa. Men svaret blev att mina poäng i kulturgeografi borde räcka för att få gå den.

Ska gå till busskillen imorgon och snacka med han, eftersom att det är han som håller i kursen. Hoppas Peter är snäll mot mig och låter mig läsa den.


Känns iaf som att det håller på att lösa sig nu. Kommer få plugga satan men det har jag bara mig själv att skylla. Men Halvard trodde på mig. Och tror Halvard på mig så tror jag på mig själv.


De senaste veckorna har jag varit stammis på studera.nu. Verkar alltid ha ett ärende på den sidan.

Ovido - Quiz & Flashcards