Alla inlägg den 25 april 2008

Av cam - 25 april 2008 15:43

Jag vill inte bli gammal och säga ord som

* "snajdit" 

* "kila stadigt"

* "mandelkubb"

* "kateter"

* "när jag var ung....."

* "klämkäck"


skulle kunna fortsätta i evigheter.

Av cam - 25 april 2008 09:52

....var ledordet igår. Och ja...nog blev jag röd alltid. Igår kväll hade jag fylle-näsa. Men imorse hade svart-på-en-kvart gått bort. Lika snabbt som jag blev svart-på-en-kvart hade jag alltså blivit vit-på-en-kvart. Ja ja , kul så länge det varade.


Najs dag igår också. Man blir så lycklig. När man sitter och steker utanför Tenoren, lite plugg , lite musik och lite snack. Det är ett sådant där tillfälle när jag för en sekund eller två känner mig riktigt lycklig.

Av cam - 25 april 2008 09:12

Jag trodde aldrig att de skulle komma!
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2346582.ab

Känns skönt att veta att någon varit fantasifull nog att komma på detta. Idioti kallar jag det. Någon får gärna förklara grejen för mig, vad syftet är att visa trosorna (med flit). Vilken funktion det fyller för en själv och för andra. För jag fattar fan inte.


Hem till Ludvika idag. 80-års fest för mig och mamma imorgon. Ser fram emot det. Limp och Emil ska komma. Måste presentera L-a för dom. Och Björsjö givetvis. Tror ingen av dom fattat hur litet stället jag kommer ifrån är. Det är en by på 200 pers. Blir utgång på kvällen för några av oss. Förra gången jag var ut hemma så blev jag positivt överraskad. Två sjukt kul dagar. Träffade nytt och gammalt folk. Så imorgon är förväntningarna höga I must say.

Av förfesten med släkten (haha) har jag inte mer än dessa förväntningar: alkohol och schysst musik (är ju jag som står för den så det kan inte bli så mycket annat. hö hö.)


Blir irriterad på när människor jag inte pratat med på ett tag hör av sig och sedan börjar berätta hur jag ska göra och inte göra. Helst när det de säger helt saknar substans.


Har stora förväntningar på sommaren. Helst när en av oss som är kvar ska sälja sig själv för en P&L-biljett och sedan ha en fling med en otippad person. Denna sommar kan ju inte annat än bli succé.


Mina sista ord:

Det är mycket nu.

Ovido - Quiz & Flashcards