Alla inlägg den 16 april 2008

Av cam - 16 april 2008 21:22

Jag måste lära mig att svälja. Inte låta allt trigga igång mig. Annars kommer detta inte sluta bra......

Men är svårt när det bara är neg neg neg.

Tycker synd om alla som får lyssna på mig. Speciellt miss Miserabel som får höra detta flera gånger per dag.


Mina sista ord:

Ge mig styrka!

Av cam - 16 april 2008 16:55

Så mycket plugg nu så jag orkar inte..... 4 tentor på 2 veckor. Har försökt att plugga så mycket som möjligt idag iallafall.

Renskrivit och läst i Organisationsteoriboken. Ligger jättemycket efter i läsandet.


Jag gillar inte folk som triggar igång mina besserwisser-sidor.


Måste anställa en städerska. Vet att jag gjort en jättebig deal om städning den senaste tiden...men jag har inte tid att sköta lägenheten nu när det är så mycket med skolan.

I tisdags skickade jag hem Chris för några dagar. Jag har inte tid att städa för TVÅ stycken just nu. Hinner ju inte ens städa upp efter mig själv.

Låter som att jag klagar över att ta ansvar, men det handlar inte om det. Det är bara mycket nu.....


Var på intervju i förra veckan ju... Gruppintervju. Jag och nio andra. Delade upp oss i två grupper och gav oss diverse diskussonsämnen. T.ex.: "Vad är bra/dålig service?" "Vilka egenskaper ska en medarbetare ha?". Om man gick vidare skulle man få komma på en personlgintervju. I måndags ringde dom och sa att de ville träffa mig igen. Sååå jag ska dit imorgon kl 10 Håll tummarna. Är inte världens jobb men är sånt jag gjort förut så jag hoppas att jag har chansen. Vill inte jobba i Ludvika i sommar, känns inte som att det kommer vara några kompisar hemma i sommar. Det är väl Aja och Marie endast (sorry om jag glömde någon). Pernilla har ju fått jobb i sommar också i Sala, så hon kommer ju inte vara hemma mycket. Och jag måste ju ändå stå och betala hyra på lägenheten i sommar....kan lika gärna stanna i Falun.


Igår insåg jag att jag är evil.


Mina sista ord:

Jag vill dricka VIN!

Ovido - Quiz & Flashcards