Alla inlägg den 30 april 2008

Av cam - 30 april 2008 10:42

Jag är så trött på min dåliga nattsömn. Sedan i söndags har jag sovit dåligt. Sover oroligt. Vaknar tidigt. Är vaken i en kvart. Somnar sedan om. Sover lika oroligt. Sedan vaknar jag vid 10-tiden och är fortfarande helt slut. Och sedan har vi drömmarna.... Jag drömmer jobbiga drömmar. Sådana som gör mig stressad och vissa gör mig ledsen. Vaknar med grym huvudvärk varje morgon. (Okej nu var det mycket neg här... )


Och en annan sak....kan denna kurs vara slut snart?? Folks dumhet gör mig tokig. Det kliar i fingrarna på mig när jag sitter på föreläsningarna. Så fort någon öppnar munnen vet jag vad som komma skall....

Sedan har vi alla tentor som jag har framför mig..... Orkar inte. Men får ta dem en efter en och hoppas att det går vägen. Nästa är på lördag. Håller tummarna. Efter tentan åker jag till Ludvika för att spendera lite quality time med Marie. Mat och utgång. Ska bli riktigt najs, det är det jag har att se fram emot nu.


Valborg ikväll då... Jag och Sara ska grilla. Sedan utgång. Fast just nu känner jag mig inte pepp. Kan bero på den där jävla huvudvärken. Och att sooolen gör sig påmind med sin extrema frånvaro. Ska peppa mig själv genom att slappa ett tag till för att sedan städa upp i min lägenhet och gå på systemet. Om inte systemet gör mig pepp så vette fan vad som skulle göra mig pepp.


Sega dagar i skolan just nu... Lååånga dagar. Men måndagen tog nog ändå priset. Tenta till kl 11 sedan hål till kl 4. Jag och Tessan försökte få tiden att gå genom att spela spel. Och på något sätt funkade det. Höjdpunkten på den dagen var när vi frös ut en kille när vi spelade Finns I Sjön. Det säger väl ganska mycket om hur vår dag var........


Efter ett samtal med Miss School Spirit igår funderade jag mycket. Är det så här det ska vara ? Är det här mitt destiny? Varför blir man aldrig nöjd? Under samtalets gång kände jag hur humöret sjönk. Vi är fan inte bra för varandra.

Ovido - Quiz & Flashcards