Alla inlägg under februari 2008

Av cam - 4 februari 2008 22:19

Nu har jag bäddat rent i min säng. Så gött. Kände att det var läge för det..humma.


Blev plugg idag, fast dock ingen prommis och tjöt med Sara tyvärr. Hon hade ont i knäna. Men vi kanske hinner med det innan jag drar till Sälen.


Ingen bra dag idag....kan bero på två timmarssamtalet med Tessan igår som avslutades halv 1. Efter det var vi båda två bittra och eländiga.


Imorgon ska jag iaf tidigare till skolan och plugga. I know. Miracles händer faktiskt.


Har kommit fram till att jag ska ta mig i kragen och börja besöka lite vänner runt om i landet. Miss Miserabel ska få ett besök av mig i Uppsala snart jag har tänkt. Lika Karro i Göteborg. Nu är det ju faktiskt säker mark att besöka. Ha (obs...ett bittert Ha). Kan ju passa på när vi har ett sådant bra schema vilket innebär att vi oftast är långlediga.


Ångesten är kvar. Fattar inte varför den inte försvinner! Tror den att jag gillar den eller? Eller så kanske den tänkte "hey, jag har inte hälsat på Camilla på ett tag nu så det är lika bra att göra ett besök. Ett låååångbesök."


Mina sista ord:

Could have. Would have. Should have.

Av cam - 3 februari 2008 20:44

Lugn lördag? Pöh! Har jag inte lärt känna mig själv så pass mycket?

Dagen började med en tur på stan med Hanna. Systemet och en fik. Sedan hem och slappa...försökte bestämma mig om jag skulle gå ut eller ej. Men som sagt, klart det blev utgång. Fest hos en kompis till Madde. Där det snabbt konstaterades att jag var äldst samt urkass på att fixa frisyrer. Blev anställd som frisör men sparkad lika snabbt som jag började.

Sedan ut på krogen. Mycket folk. Korpiaden var tydligen denna helg. Vilket både jag, Madde och Carro fick erfara. Både på gott och ont.

Men fick äntligen dansa som jag har tjatat om ett par helger nu men aldrig blivit av. Hur som helst en braa kväll. Ångrar inte att jag gick ut trots söndagsångest idag.

På natten efter allt, så blev det pytt i panna uppe hos Emil. Kul för han och Limpan att de kunde skratta på min bekostnad. Men grabbar, jag bjuuuuder på den. Det fortsatte idag när vi käkade bakismat. Well!


Btw så ska jag byta färg på ögonen kom jag fram till idag.....smutsig grumlig grå eller vad var det? Det låter väl bra? Ha!


Ledig imorgon. Då blir det lite tvätt, lite tjöt med Sara som kommit tillbaka från Rom och plugg. Stora planer. Ja ja.


Mina sista ord:

Beat on the brat

Av cam - 1 februari 2008 23:02

...säger Timbak till mig.


Så nu ligger man här. Ännu en onödig dag har gått till ända. Lite smårosig om kinderna efter rödvinet. Med alldeles för mycket tankar.


Men hey....det ordnar sig. Det gör det alltid.

Av cam - 1 februari 2008 18:16





De röda ränderna på min jacka gör sig påmint om lördagen. Minnena går bort i takt med att färgen blir osynligare.

Av cam - 1 februari 2008 15:26

Ska nog bli en lugn helg för mig. Let´s dance och massa tjöt med Hanna ikväll. Vi ska beställa mat och ha lite trevligt. Imorgon tror jag att det även då blir lugnt. Borde spara mig tills nästa vecka då det blir Sälen och fest i dagarna tre. Yes yes.


Hade ett snack häromdagen med Miss Miserabel ang stalking. Hur långt kan man gå egentligen? Miss Miserabel svarade på den frågan genom att säga: "Stalking är ju en mycket trevlig och underskattad aktivitet." Dvs, man kan gå låångt. Och ibland ger ju stalking resultat. Fast det är nog samma sak som med hang-ups. De leder oftast, i 99% av fallen, till ingenting. Men det är ju ett trevligt avbrott från vardagen. Tuur att man har vänner med stor erfarenhet av detta. Ha. Fantasin är stooor kan jag säga.


F.A.T.T.I.G är jag nu. Det är hemskt. Hoppas mina CSN-pengar kommer snart. Till dess har jag 200 kr kvar att leva på. Kanske borde tänka över det där med att beställa mat ikväll...hmmm. Men blir nog så ändå.


Skulle fått gjort lite plugg idag. Det komer jag få. Så fort jag sköljt ur färgen har jag i håret (färgar utväxten).


Sov alldeles för länge idag. Fattar inte vad det är me mig...är inne i en period där jag är kroniskt trött. En morgonprommis får det bli imorgon. Så kommer jag upp.


Mina sista ord:

On top!

Ovido - Quiz & Flashcards