Alla inlägg under februari 2008

Av cam - 22 februari 2008 11:56

Blev givetvis utgång i onsdags. Ytterliggare ett bevis på hur svag jag är att stå emot grupptrycket. Men kul var det. Visst...pojkarna försvann på en gång ungefär. Men då intog jag dansgolvet. Dansade med alla och ingen. Patetiskt? Maybe, men kul var det. Fick hela tiden fly från två utbytesstudenter. De gillade väl också att dansa antar jag.


Idag ska jag skicka in sommarjobbs-ansökan till Willys här i Falun. Jag måste få ett jobb här i sommar. Visst det skulle inte vara så farligt att jobba på Willys i Ludvika även denna sommar, meen...vet inte om jag vill vara i Ludvika en hel sommar. Det är ju liksom ingen som kommer hem. Och det är ingen kvar där heller. Nu har ju kusinen fått jobb i Sala på fängelset, eller vik, så hon vet ju inte heller hur hennes sommar blir. Så det känns bara så värdelöst...... Måste engagera mig i detta nu.


Ska snart ner på stan. Systemet som hägrar. Utgång imorn. Det som är najs är att det kommer lite Borlänge peeps hit. Tessan, det var alldeles för länge sen du var här. Sist du var här tror jag var första gången vi pratade med  varandra haha. Steff har tjatat så mycket om att han ska börja vara mer här i Falun....och nu verkar det bli av. Kul ska det bli. Hörde något om att Limpan och några polare kanske också skulle droppa förbi. Tur att vi inte är hos mig säger jag bara...humma humma.


Jag måste sluta drömma. Visst det är trajvlish....men det tar på mina krafter. Varför drömmer jag så här? Jag blir helt utpumpad. Känslomässigt utpumpad.


Oj vad klockan går! Nu måste jag fräscha! Sitter här i morgonrock och handduk i håret.


Mina sista ord:

Önskar att mitt liv vore som Glamour ibland.


Av cam - 20 februari 2008 14:30

Nu har jag suttit sedan 9 med Extern redovisning. Har gjort massa uppgifter. Kände att jag var lite efter, att jag gjort aaaaaalldeles för lite. Ändå hann jag bara med tre kapitel, men bättre än inget.


Nu ska jag ta fram dammsugaren. Det är dags nu, mitt golv är sjukt äckligt.


Skriver mer sen. Har låt-gissningslåt med Limpan på msn.


Plugg

Av cam - 19 februari 2008 15:33

Jag har en mardrömsdisk jag borde ta tag i. Har inte diskat på....typ en vecka. Diskat upp lite när jag behöver det typ. Så min lägenhet stavas nu S.U.N.K Dammsugaren har stått och väntat på mig ett tag. Men orkar inte ta tag i den. Fast idag ska iallafall disken bli färdig och den rena tvätten ska plockas upp.

Lägenheten skriker: "Städa mig!!" Jag svarar: "Sen."


Tog en promenad idag. Kändes som att min lägenhet var hur liten som helst. Kunde nästan känna hur väggarna kom emot mig. Luft och lite sol var precis det jag behövde.


Känns inte så kul nu...massa krångel med CSN och så.


Ska försöka hålla mig ifrån att gå ut imorgon. Vet att det kommer bli svårt. Och vet hur det kommer att bli. Faaast jag börjar ju inte förrän 1 på torsdag så. Men det låter ju bra att säga nej nu iallafall. Det värsta är att om man har student leg så kommer man in gratis, grejen är ju den att jag söp bort mitt förra onsdagen... Så jag måste betala in mig denna gång. Och jag med min kassa ekonomi. Men Limpan är skyldig mig några kronor. Alltid något.


Imoron ska Peace & Love-biljetten köpas. Yes yes. Jag bestämde mig redan för att gå när Håkan blev bokad. Men nu är Kent kommer så finns det ingen anledning att vänta längre. Den köps imorgon. Tur att jag har sparpengar att ta ifrån.


Nu ska jag do the dishes!


Mina sista ord:

Peace & Love here I come 

Av cam - 18 februari 2008 19:50

Nu var det ett tag sen jag bloggade.

En liten update.


Onsdag:

Träffade Hanna på stan för att sola. Hon var ju tvungen att grunda inför Lanzarote resan som hon drog iväg på i fredags. (Två veckor!!). Jag försökte bli lite brun för att matcha henne, men hon kommer ju vara asbrun när hon kommer hem. Jag har gett upp hehe. Blev även en runda på systemet. Utgång var givet då vi hade fått veta att föreläsningen dagen efter var inställd.

På kvällen bar det av till Hanna där vi hade privat förfest. Sedan ut på Etage. 2för1 i baren...det är farligt för Camilla. Hade druckit ganska mycket innan och fyllde på med 4-5 white russians. Kvällen är väldigt dimmig. Men jag var glad, har jag fått höra. Riktigt glad. Det blev en F.Y.L.L.A jag sällan skådat. Limp påminde mig dagen efter om drinken Kenny spillde ut över mig, den hade jag glömt....aja.


Torsdag:

Stavades SEG. Fick i mig lite pasta pesto och återgick sedan till soffan igen. Vid 6 var det dags att dra till Donken där jag, Sara, Limpan och Emil skulle ha romantisk middag (alla hjärtans ni vet). Kändes som att det var dubbel-dejt haha. Gött var det, det var ju min bakismat. Sedan blev det att hyra film och köpa lösgodis. Emil blev att känna sig sensuell av att titta på solrosfälten i filmen :O Och tänk alla dessa kroåkor.....

Fredag:

Let´s Dance kväll med Emil och Limpan. Eller snarare Emil, Limp är ju seg i starten som vanligt. Blev Slitage i fredags också.... Jag brukar inte ens vilja gå dit men musiken är bra så det duger. Har som sagt börjat konvertera lite. Har kanske dömt det för hårt.  Men vi drog hem rätt tidigt så det var skönt. Och Emil myntade den kvällen utrycket: "Du ska vara försiktig med vem du tjafsar med".


Lördag:

Melodifestival och vin med mig själv. Emil kom ner runt 9. Vi väntade på Limpan....igen. Vi skulle iväg på fest uppe på Kvarnberget. Till slut kom Limpan och vi kom iväg. Var en mycket trevlig kväll. Nytt folk. Vilket var najs. Sedan först Engelska och sedan Etage (igen!!!). Mycket dans och lite naket. Donken på vägen hem sedan var det sängen som gällde.


Söndag:

Igår var jag sjukt pigg, vilket jag inte borde vara med tanke på att det var en rätt hård kväll. Orkade tom. följa med på hockey i Björbo.

Kvällen blev lugn, till en början. Skulle mysa ner mig i sängen och titta på King Kong. Då hör jag hur det droppar inne i badrummet. Det droppar vatten från taket!!! Jag ringer jouren och efter ett tag dyker Securitas upp. Och jävlar i min låda vad heeet killen var. Vi konstaterade att det var tvungen att komma från grannen. Fast Securitas kunde inte göra något åt det så imorse kom en vaktmästare till mig men då hade det självklart slutat droppa. Han gick upp till grannen och fixade lite. Skulle höra av mig om det inte blev bättre. Och ja...det har ju droppat efter att han var här. Satan, orkar inte med fuktskada. Har nog med problem med min lägenhet:S


Denna vecka känns som att den kommer bli ganska tråkig faktiskt. Det är skidspelen och utgång med Sara på lördag. Men that´s it. Annars händer det inte så mycket. Om inte någon kommer och hittar på något för mig?


Mina sista ord:

When did you started to look like that?

Av cam - 12 februari 2008 16:17

Ett samtal mellan mig och Miss Miserabel ang. Glidarn´s utseende:


"Han kan ju inte rå för hur han är kapad" - Miss Miserabel.


Ööö....du menade skapad va? Hela grejen blev mycket roligare då, med tanke på att det var attributen vi pratade om.

Av cam - 12 februari 2008 15:46

Idag dog jag och kom till himlen. Guldlock, my God! Det nåddes nya höjder idag på het-faktorn. Killen har stil! Jag och Fladder kändes oss som fnittriga 16-åringar hem på bussen. Vilket vi säkert uppfattas som av honom också....well well.

Jag och Tessan har iallafall löst vår konflikt nu. Delad vårdnad! Vi har honom varannan helg. Nog för att jag tror att jag leder nu, med tanke på Tessans blåslagna haka. Mohahaha!

Fucking hell...tror att jag fått vårkänslor. Räckte med att solen kom fram lite så blev jag på bra humör. Fnittrig. Det är något jag haaatar att vara....fnittrig. Och jag är pepp som fan. Bra bra.


Tess börjar banga på utgång på lördag......men jag har hotat med att mitt liv hänger på det, så vi får väl la se om hon tar sitt förnuft tillfånga och inser att det är mitt liv hon gamblar med genom att stanna i Borlänge och köra en viiiit vecka. Själv vet jag inte ens vad det är. Va? Vit? Det har jag aldrig hört talas om.


Var i Sälen i helgen. Var faktiskt bara ut på fredagen. Men det räckte, tro mig. Förfest hehmma hos Patrik, mycket trevligt. Sedan buss till HC. Vakten tyckte att jag var lite för full och i frågasatte detta. Jag svarade givetvis: "Nej nej." Hmm....  Det har varit mycket värre förut och ingen har påpekat det. Men men...någongång ska väl vara den första. Men min nyfunne vän André, som btw är dubbelt så lång som mig, försvarade mig så det var nemas problemas. "Nää Camilla är luugn, hon har sålt skipass i Tandådalen. Det är ingen fara."


Har tappat bort min nyinköpta mascara. Söp nog bort den på krogen för någon helg sen (fråga mig inte varför jag hade med mig den ut). Hm, undrar om det är Korpiadkillen som tagit den för att hämnas? Så säger vi att det är. Så nu måste jag lägga ut 160 spänn till på en mascara, för pengar jag inte har.


Mina sista ord:

Jag måste vara tyyyyyst, så TYST.

Av cam - 11 februari 2008 20:32

Ja det är dags for a change. Det måste ske.

Därför försöker jag få hit Tessan på utgång på lördag. Det hämmar mig iaf. HA!

Det har flippats.


Föreläsning imorgon....aaah......you know what that means. I´m there!


Vinddraget.......tre gånger. Vad tänkte jag? Pöh!


Mina sista ord:

Detta är faaan inte okej.

Av cam - 5 februari 2008 18:23

Här kommer ett bevis på exakt hur kul man kan ha på en av våra föreläsningar:


Bakgrunden till detta är den heta killen som läser kursen med oss, Guldlock. Tessan har precis, på rasten i klassrummet, basunerat ut att jag inte är singel...har pojkvän..och är kär. Allt för att förstöra för mig hos honom (jag vet....nivån är höööög här haha). Vilket of course inte är sant. Ha! (måste jag nu mer påpeka att det är ett bittert HA) Jag säger att jag ska hämnas genom att säga att Tessan är lesbisk, aldrig mer prata med henne och drog en oslynlig linje på bänken mellan oss som hon inte fick överskrida.

Då börjar vi skriva meddelanden till varandra istället.


T: Men ursäkta mig då, mrs Långsint!! )=

C: Men vaddå LÅNGSINT? Du förstör ju mina chanser med min framtida man!

T: Ehee....Lessen att krossa dina planer, men....... Jag har halva inne.

C: Ha! Du? Du som hånglar med folk du inte ens vet namnet på! Ja du är ju seriös med Guldlock iaf! Det hör ju  jag det!

T: Det där med inte veta namnet kom ju från RÄTT KÄFT!! Btw sa Guldlock att han inte vill ha pygmér så glöm honom för ditt eget bästa!

C: Men faaan då. Jag tror ju att han hette David. Jag har ju iaf ett alternativ, du har inget! Mohahaha. Du ljuger, han skulle aldrig säga så, hmphf! Och btw, om du nu har halva inne, varför snackar ni inte med varandra?!?

T: Jag vet iaf vem det var, jag hånglar inte med vem fan som helst som vissa andra.... och att vi inte pratar med varandra är dels för att vi är själsfränder och kommunicerar telepatiskt och dels för att det kommer bli en jävla resa när vi kommer hem och inte har tagit i varandra på hela dan! Ha!

C: Ja, men kalla mig hora bara! Gör det! Jag hånglar ju bara, jag ligger inte. MOHAHAHA! Tillåt mig att skratta! Det där var inte vad han sa till mig igår. Vår kärlek ska vi inte gömma. Men vill inte göra dig ledsen.

T: Haha ja, han berättade om det där igår! Vi skrattade gott åt det när vi åt chokladdoppade jordgrubbar och drack champagne! Ska du med till Rådhuset efter det här? Vi behöver bröllopsvittnen innan vi drar på vår 2 månader långa smekmånad på Maldiverna.

C: Okej, då ska jag inte berätta vad JAG vet! Då blir du bara ledsen och börjar gråta. Jag pallar inte brudar som gråter!

T: Aaaaaa.....jag tror minsann fantasin tog slut för Cäm! Med andra ord: JAG VANN!

C: Ska jag berätta då? Han ska låta dig stå och vänta utanför det där skabbiga Rådhuset. Och när du väl fattat att du blivit dumpad så sitter han och jag på ett plan till Maldiverna och det är VI som gifter oss. På Maldiverna, lite mer fancy än Rådhuset. Joråsåatt.

T: Jag ska slå den jäveln på käften när den här föreläsningen är slut!!

C: Då måste du ta dig förbi mig först.


Ni får avgöra vem som vann den battlen.

Blev så uppe i detta att efteråt trodde vi det var sant. Jag var arg , blev det efter pygmé kommentaren. Haha. Fast mer arg på han än Tessan tror jag :O


Låter som vi går i 7an.... i know. But that´s the beauty of it. Har ni erat glada barnasinne kvar ..... la la la....


Ovido - Quiz & Flashcards