Alla inlägg den 12 februari 2008

Av cam - 12 februari 2008 16:17

Ett samtal mellan mig och Miss Miserabel ang. Glidarn´s utseende:


"Han kan ju inte rå för hur han är kapad" - Miss Miserabel.


Ööö....du menade skapad va? Hela grejen blev mycket roligare då, med tanke på att det var attributen vi pratade om.

Av cam - 12 februari 2008 15:46

Idag dog jag och kom till himlen. Guldlock, my God! Det nåddes nya höjder idag på het-faktorn. Killen har stil! Jag och Fladder kändes oss som fnittriga 16-åringar hem på bussen. Vilket vi säkert uppfattas som av honom också....well well.

Jag och Tessan har iallafall löst vår konflikt nu. Delad vårdnad! Vi har honom varannan helg. Nog för att jag tror att jag leder nu, med tanke på Tessans blåslagna haka. Mohahaha!

Fucking hell...tror att jag fått vårkänslor. Räckte med att solen kom fram lite så blev jag på bra humör. Fnittrig. Det är något jag haaatar att vara....fnittrig. Och jag är pepp som fan. Bra bra.


Tess börjar banga på utgång på lördag......men jag har hotat med att mitt liv hänger på det, så vi får väl la se om hon tar sitt förnuft tillfånga och inser att det är mitt liv hon gamblar med genom att stanna i Borlänge och köra en viiiit vecka. Själv vet jag inte ens vad det är. Va? Vit? Det har jag aldrig hört talas om.


Var i Sälen i helgen. Var faktiskt bara ut på fredagen. Men det räckte, tro mig. Förfest hehmma hos Patrik, mycket trevligt. Sedan buss till HC. Vakten tyckte att jag var lite för full och i frågasatte detta. Jag svarade givetvis: "Nej nej." Hmm....  Det har varit mycket värre förut och ingen har påpekat det. Men men...någongång ska väl vara den första. Men min nyfunne vän André, som btw är dubbelt så lång som mig, försvarade mig så det var nemas problemas. "Nää Camilla är luugn, hon har sålt skipass i Tandådalen. Det är ingen fara."


Har tappat bort min nyinköpta mascara. Söp nog bort den på krogen för någon helg sen (fråga mig inte varför jag hade med mig den ut). Hm, undrar om det är Korpiadkillen som tagit den för att hämnas? Så säger vi att det är. Så nu måste jag lägga ut 160 spänn till på en mascara, för pengar jag inte har.


Mina sista ord:

Jag måste vara tyyyyyst, så TYST.

Ovido - Quiz & Flashcards