Alla inlägg under november 2008

Av cam - 22 november 2008 17:10

Efter att ha snackat musik med Elin börjar det klarna mer och mer: det var bra att jag gjorde slut. Det bästa jag kunde ha gjort. Man får inte ta sig sådana friheter som den människan gjorde.


 

Funderar på utgång ikväll. Min hjärna säger JA och NEJ. Av samma anledning. Vet hur det kommer sluta.

Av cam - 19 november 2008 07:57

Ja det är frågan.


Fick en analys gjord på mig baserat på att jag var ensambarn. Dvs, hur man är som person skulle påverkas av om man har syskon eller ej, om man är äldst mellerst eller yngst.

Jag:

* har lätt att prata och komma överens med äldre.

* har aldrig gjort något dumt(eller bus som han utryckte det, typ "kasta äpplen på en husvägg", tuffa grejer det) och åkt fast.

* har större chans att vinna nobelpris än han som analyserade mig. Vet iaf att han inte e yngst.


Sedan visste han inget mer. Detta hade han lärt sig från en syskonforskare.


Pratade med Pern igår och skrattade sjukt mycket. Kan konstatera att jag inte skulle palla hennes jobb, turistnäringen behöver mig mer tror jag.


Seminuarium idag.....jag har inte läst något. Noll förberedd. Ska åka dit 1½ timme tidigare idag för att läsa. Det kommer inte räcka.

Ångesten har börjat komma för skolan igen. Känner att jag börjar komma efter. Igen. Och det stressar mig något så sjukt.


Kåren imorgon då, just nu är jag sjukt opepp på fest. Jag är bara så trött trött trött. Jag sätter all min tro på OBS-klassen nu. Idag ska de få peppa mig inför morgondagen.

Av cam - 17 november 2008 08:29

Håller på med mitt vanliga måndagsmorgonöje - ta bort mitt nagellack då jag inte får ha det på jobbet.


Helgen passerade. Gick fort. Innan jag ens hann tänka så är det måndag igen.

Fredagen bestod av simning, stadshäng, lunch på stan, lite städning, tvättning och Idol. Gjorde så sjukt mycket mat så det räckte till en rejäl portion bakismat igår. Tog ett glas vin till Idol, tänkte att jag skulle ha lite mys när jag satt med mig själv. Men höll på att somna innan jag ens druckit ur det...så jag la ner det.


Lördagen var intensiv. Upp tidigt för att fortsätta städa. Sedan iväg till Sågmyra. Vidare till Leksand. Sedan till Borgsheden. För att slutligen stressa till Falun för lite partaj. De andra gick ut på Harrys medan jag och Ronnie inte pallade med kön och drog till Engelska. Men trevligt var det.

På natten var jag lite data-spelsstöd innan jag somnade nere i fotändan till tonerna av Tough alliance. Blev väckt någon timme senare med orden "det är dags att lägga sig där uppe nu Camilla." Trånga studentkorridorssängar is the shit. Eller nåt.


Nu stress iväg till skolan för att sedan jobba. Lång dag idag och imorgon. Later

Av cam - 14 november 2008 16:33

Jag är så otränad så det är helt sjukt! Surprise surprise. Har en grym huvudvärk nu men det kan också bero på att jag känner hur sjukan är på g.


Hemmakväll ikväll. Ska bli riktigt jäkla gött. Jag, Idol, wok och en loka. Och just ja. Tvättstuga från 16-22. Härligt, jag vet vad jag ska göra. Har inte tvättat på närmare en månad.


Jag är så myssugen. Helt grymt. Bara ligga och kramas. Skeda! Spooning det är min grej det. Det vet dom som känner mig. Myyyyys I want.

Av cam - 14 november 2008 07:33

Är uppe kl 7 på en fredag. Varför? Joo ska iväg till simhallen för första gången på två år. Bra där. Kl tio ska jag möta upp min partner in crime.


Tack Sara för att jag fick vakna till denna idag. Då blev det inte lika jobbigt att kliva upp. Har redan hunnit lyssna tre gånger.


Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ska bli grymt skönt för jag känner att jag börjar få ont i halsen. Och imorgon kommer Elin hit för lite festens så då måste jag vara pigg och fräsch. En heldag imorgon med Lager 157, hockey och kalas... så Elin: Jag ska göra mitt bästa.


Tessan....som jag skrev igår. Snälla gör aldrig så där mot mig! Då skulle jag DÖ.


Nej nu ska jag iväg och drunkna i bassängen. Baj

Av cam - 13 november 2008 19:02

Tog en promenad. Själv. Tårarna fortsatte att rinna. Promenden var dock skön. Behövde luft. Gick till Hemköp och då ringde mamma. Skönt att få klaga av mig lite. Det räckte för stunden att få klaga av sig angående jobbet. Så trött!

Mår även dåligt över mitt trasiga badrum. Kan inte gå in där utan att må dåligt. Kraschat. Duschdraperiet och tvättkorgen är helt oanvändbara. Om det ändå hade varit jag som orsakat det, då hade jag iallafall kunnat vara arg på mig själv. Nu känns det bara "blaaaah dslksgs ösdlgk".

Av cam - 13 november 2008 17:23

Okej nu kommer ett inlägg som blottar mig extremt mycket. Men jag måste. Tårarna rinner längs mina kinder. Så här mycket har jag inte gråtit sen under Johan storyn. Måste säga att det är skönt, har trott att jag förlorat förmågan att gråta ut allt det onda tills det känns bättre igen. Idag är en sådan dag som jag tror att det kommer ta extra lång tid tills det är bättre igen. Har gått så lång tid sedan sist.

Det hela började med att jag kollade på PS I Love You, efter det var det kört. Tårarna rann och allt kom. Jag känner mig ensam. Känner mig ensam här i Falun. Saknar mina flickor så mycket. Hanna och Sara, ni är saknade. Har kommit fram till att jag inte känner mig riktigt hemma här utan er. Låter jätte cheesy men så är det. Det var ni som gjorde att jag trivdes så pass bra här. Ni var mina stöttepelare. Jag älskar dom som är kvar det är inte det. Men dom är inte NI. Med er var det det här enkla. Behövde vi varandra så fanns vi alltid där på ett eller annat sätt. Om det så var att erbjuda sovplats när någon hade det jobbigt. En promenad för att prata av sig. Tehäng på onsdagar då R var på träning. Söndagshäng när man var lite bakis. Se på dåliga filmer. Glöggkvällar med pepparkakor och spetsad glögg. Våra Idol-kvällar.

Men nu är ni inte här. Och jag känner mig fruktansvärt ensam. Den här staden gör mig ensam.

Gårdagen fick mig att inse hur det är. Finns folk man kan skratta och skämta med hänga, men som man vet att det aldrig kommer bli något djupare med. Med er är det annorlunda.

Sara och jag träffades på gymnasiet när vi hamnade i samma klass. Hade en period när vi ändå pratade rätt mycket. Men speciellt nära var vi inte på det sättet att vi ringde varann eller hängde (inte vad jag kan komma ihåg iaf). Sedan flyttade hon in i samma trappuppgång med mig. Då blev det lite mer. Och sista året innan jag började plugga så blev det bara mer och mer. Sedan kom Falun...and you know the rest.

Hanna och jag brukar skoja om att enda anledningen till att vi umgås är att det bara var vi i klassen som bodde i Falun och blev därför tvungna att hänga. Vi vet båda att det inte är sant. Vi klickade på en gång något så sjukt bra. Vi förstod varandra. Vi hade kul. Kommer ihåg det som gjorde att jag och Hanna började umgås mer än att prata på bussen/msn. Vi hade grupparbete i skolan och jag och Hanna skulle skriva en del tillsammans. Det var det som gjorde det. Hanna tappade tålamodet för att jag inte kunde skriva på tangentbordet utan att stava fel...och tog över =)

Okej..hur som helst efter detta smörinlägg som det kanske kan ses så kan jag bara säga: Ni fattas mig.

Jag behövde få ur mig det. Jag vill ta en promenad med er. Skratta. Prata allvar. Och snora.

Denna är till er tjejer!


Av cam - 12 november 2008 12:23

Verkar som att jag har ett disco i min lägenhet. Utanför står en grävskopa med ett blinkade orange ljus. Så lite discokänsla är det allt. Orange blickande ljus samtidigt som jag lyssnar på Håkan Hellström.


Har en grym fredagskänsla idag. Kan bero på att det är lill-lördag och vi är lediga idag. Känner doften av vinet. Så lite vin ska nog inplaneras ikväll. Laddar med lite music nu och jag känner hur stämningen börjar att finna sig.

Ovido - Quiz & Flashcards