Alla inlägg den 16 september 2007

Av cam - 16 september 2007 22:19

Har inte gjort mycket sen jag kom hem till mamma och pappa idag. Satt mig vid datorn och snackade med massa people, ätit, kollat på tv och nu sitter jag här igen. Har haft riktigt riktigt tråkigt idag. Imorgon ska jag väl ta tag i plugget, har ett PM att göra, men är inte helt säker på vad det är jag ska göra. Det ska vara inlämnat på fredag kl. 15.00...oj oj oj.


Imorgon ska jag på hockey i Leksand. Känns skumt att det redan kört igång, fast å andra sidan.....kylan inatt påminde om vinter så det är väl bara läpmligt att hockeyn börjar. Fast gött är det iallafall! :)


Nu ska jag gå ut och sätta mig och kolla på slutet av en film med mina päron. Har nämligen sett den!


Bye for now!


Puss!

Av cam - 16 september 2007 16:01

.......och jag mår riktigt bra. Visst, jag är trött men är ingen nyhet, är jag ju alltid.

Kvällen igår var riktigt trevlig! Bestod av: Fääst, singstar, betala två gånger på en kväll för att gå på trädgården, Selmas, Allsång och medley på Sollan (som Soffan envisades med att kalla Sole Mio), sång heeela vägen hem, hemgång... Hur som helst, en riktig trajvlish kväll. Fast grymt kallt när vi skulle gå hem. Jag förlorade känseln från låren och neråt :) Men men.....så hade jag inte de bästa kläderna så i guess att jag får skylla mig själv.


Usch det bara regnar utanför fönstret...... Jättedeprimerande. Känner mig lite nere idag...vet inte varför. Gjorde inte det när jag vaknade, men helt plötsligt kom det. Antar att det delvis beror på vädret. Och stress...jag har fortfarande massa massa saker som borde göras i skolan. Men jag får inte för mig att ta tag i det.

Jag vill bara att det ska hända något positivt nu....är trött på det som varit. Och det har varit myyycket. Är det inte dags att det vänder snart?


Well well. Ha det så länge!


Puss på er

Ovido - Quiz & Flashcards