Alla inlägg den 13 september 2007

Av cam - 13 september 2007 21:30

Kom på en till sak som är dåligt med att bo själv: svårt att vika ihop sängkläderna fint efter man tvättat!


godnatt på er!

Av cam - 13 september 2007 18:35

Jag har så grymt tråkigt....... har knappt rört mig på hela dagen förutom då vaktmästaren ringde och sa att han skulle komma på kolla på sakerna jag ringt om. Bl.a trasigt lås på toadörren, toaletten sitter löst, silverfiskar, läckande kranar....mm. mm... Ha! Låter som jag bor i ett riktigt ruckel men det är inte direkt så, har bara lite saker som måste fixas till :) Iallafall så fixade han ingenting! Han skulle komma tillbaka imorgon och fixa till det sa han. Ska förhoppningsvis få en ny spis! Håll tummarna för att jag får det, har nämligen en kass ugn.


Har försökt kurera mig idag. Äppelcidervinäger, c-vitamin, te....... Får hoppas att det funkar! Vill ju vara bra tills på lördag så jag tar mig ut för en night on the town. Livat värre.Yes yes.


Och som om dagen inte kunde bli värre så har jag tvättstuga om tjugo minuter. Känner mig inte direkt så pepp på att springa upp och ner i tvättstugan när jag känner mig så här, men men ....what to do, jag har så mycket tvätt.


Saker och ting börjar bli liiite klarare för mig än vad de var imorse. Jag hoppas på en fortsatt positiv utveckling:) Med några få justeringar bara så är jag nöjd... hehe.


Kom på en dålig sak med att vara sjuk (förutom det uppenbara) när man bor själv: Det är ingen som är här och tycker synd om mig! Det är bara att erkänna, de flesta gillar att få sympati, haha. och helst när man är sjuk. Men nejdå....jag får sitta här och ta hand om mig själv:)


puss

Av cam - 13 september 2007 10:15

Japp, då har det hänt! Jag har blivit sjuk! Ont i halsen och förkyld...häller i mig te. Detta kunde inte ha kommit olämpligare. Jag har massa saker att göra.....suck. Känns som jag skulle vilja sätta mitt liv på paus ett tag, saker och ting händer så snabbt. Skolan....alllt. Det är väääldigt confused just nu. Jag vet inte exakt vad det är jag ger mig in i..... men det visar sig....yää yää. Önskar som sagt att jag kunde trycka på bromsen...bara för ett litet tag , så jag hinner tänka och komma ifatt.


Nu ska jag ta alvedon och gå och lägga mig igen!


Pusss

Ovido - Quiz & Flashcards