Alla inlägg den 14 september 2007

Av cam - 14 september 2007 12:00

Vem hade kunnat tro på att jag skulle få en uppenbarelse just nu, med tanke på min mosiga febriga hjärna? Inte jag iallafall. Men helt plötsligt hände det. Det känns faktiskt bra att ha kommit till insikt med det men samtidigt så gör sanningen ont. Det gör den alltid. Men som sagt; hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Sen vet inte jag om det är för mycket att säga att jag är sårad haha men ni fattar grejen :)


Är iallafall fortfarande sjuk. Känner mig dock lite bättre. Förkylningen börjar bli bättre fast halsen har inte riktigt gett sig än. Blir illamående av all te som jag dricker :) Jag hoppas att jag är så pass frisk imorgon att jag känner att jag kan gå ut. Skulle vara kul att gå ut imorgon eftersom att nästa helg blir en VIT helg. För sedan kommer det bli tentaplugg. Åh, ångest. Har inte fått boken än men den är iallafall beställd. Håller tummarna för att jag får den på måndag.


Har mina funderingar på att åka till Ludvika på måndag. Ska med mamma på hockey till Leksand på måndag och tänkte att jag åker med henne hem sen och stannar till typ onsdag kväll. Vi är nämligen lediga nästa vecka eftersom att vi har ett PM som ska in där på fredage den 21. Skulle behöva ha lite hjälp av Therese också så då passar det ju bra att vara i Ludvika några dagar. I och för sig så åker jag till Ludvika igen den 21.....men spelar inte så stor roll, kan vara skönt att vara hemma ett tag.


Nej nu ska jag lägga mig under filten i soffan igen.... Ser på VM. Sverige-USA.


Puss så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards