Alla inlägg den 23 mars 2011

Av cam - 23 mars 2011 13:54

Idag ar en jobbig dag. Jag har det jattebra, missforsta mig inte, men kanner att jag saknar mina vanner. Jag saknar att kunna ringa nagon bara sa dar. Kunna prata med dom. Tror avsaknaden av eget internet kan bidra lite eftersom jag inte har nastintill nagon kontakt med nagon overhuvudtaget. Livet som arbetslos ar onekligen ensamt!


Snart ar min lunch slut och jag ska bege mig ivag och lamna in mitt CV pa diverse hotell och hostel. Jag gillar verkligen inte sant, kanns som att man tranger sig pa da de inte annonserat om jobb. Sen ar det ju det har med att se business ut. Det kanns inte riktigt som min grej sa jag har gjort det basta jag kan. Svarta byxor, en troja och en kort kavaj. Kanner mig lojlig. Men det ska ju gora ett bra intryck. Sager de.


Ang det dar internethaket jag satt pa i Finsbury... De var verkligen inte trevliga eller serviceminded. Bakom disken pa vaggen hade de en skylt dar det stod: "Do not ask for favours. We`ve run out of favours." Dock bjod han bakom disken mig pa en gratis utskrift, alltid nagot.


Tog hur som helst boendet i Finsbury. Nyrenoverat, luktade fortfarande malarfarg. Sa jag ska fa en ny sang och nya mobler, sa det kanns frascht. Inflyttning sker pa lordag sa jag aker dit med grejerna och efter det aker jag och Angelica till IKEA for att handla tacke och kudde at mig. Dock far jag nog inget internet pa en gang, for vaktmastaren sa att de skulle fixa internet sa fort alla rummen var upptagna (finns ett kvar).


Nej nu ska jag val borja vandra och hitta hotel att ge min CV till.. huu.

Ovido - Quiz & Flashcards