Alla inlägg den 15 mars 2011

Av cam - 15 mars 2011 21:48

Dagen har varit produktiv faktiskt! La upp mitt CV på en sida och efter en kvart ringde det en rekryterare som jag ska träffa imorgon. Det handlade om administrativa jobb på kontor och receptionsjobb, lite sådant grejs. Ärligt talat kommer jag inte ihåg vad han sa för jag blev så nervös när det ringde. Men tror det var något sånt.

Har även sökt en del boende men tyvärr har ingen hört av sig, så det blir väl att sitta hela kvällen imorgon och kolla upp fler. Boende är svårt. Visst det finns sjukt mycket men det är ju så enormt dyrt här så när man har sållat ut så är det inte så många alternativ kvar. MEN någongång ska jag väl hitta något, annars får man väl ta in på hostel till manfår något. Inget som direkt ingick i min plan men ändå!


Den här nuvarande lägenheten då. Ja...vi bor ju för närvanade tre stycken här, men Angelicas kompis sover borta varannan natt typ. För att beskriva lägenheten: Ni som vet hur stort mitt flickrum i Björsjö är.....rummet där vi sover tre i är lika stort. Sedan har vi badrum och kokvrå.

För er i Falun: Rummet där vi sover är MINDRE än mitt rum i Falun. Skulle tippa på att vi bor på 18 kvadrat. Det är grejer överallt. Men det får gå, jag var ju beredd på att leva i en resväska ett tag.


Nu blir det äggmacka och gröt och lite Big Brother på det, nu när Angelica äntligen kommit hem. Hon jobbar över varje kväll. Busy kvinna det där. Möte

Ovido - Quiz & Flashcards