Alla inlägg under juli 2008

Av cam - 19 juli 2008 13:51

Okej systemetkillen e SÅ het. Han om någon eller något skulle kunna få mig att bli alkoholist. OMG.


Fest ikväll. Blev så iallafall. Var helt död i torsdags och kunde inte tänka på alkohol då. Men idag är det en helt annan femma....heh.


Dagens ledord: Fuck the pain away.

Nu får vi se om personen i fråga gör detta också.

Av cam - 18 juli 2008 10:59

Hade lite tankar igår. Meen...Min Stockholmsvän hade som vanligt något bra att säga. Sånt som gjorde mig luuugn. Och jag bad henne vara ärlig och det var hon också. När jag vaknade imorse hade jag fått ett mess av henne som gjorde mig pepp. Gött.


Har måndagskänsla idag. Vet inte vad det är som gör det. Antagligen för att jag inte jobbat sen i tisdags och idag är det dags igen.


Borde ha börjat plugga till omtentorna.... Helst denna vecka då ja har varit ledig sjukt mycket. Men inte tagit vara på den tiden.. Fy fan va dåligt.

241

Av cam - 17 juli 2008 20:54

Utgång igår. Och det blev för mycket för lilla mig.. När ska jag lära mig att jag inte kan hantera 2 för 1 i baren. Som Emil sa "Man blir dubbelt så full då". Sooo true.

Snackade just med Ew.. då jag börjar få flashbacks. Lucköppning. Vi undrar vad vi gjorde den kvällen för att få tiden att gå. Dansade till kassmusik. Snackade med folk. Hängde i baren.

Snackade med två norrmän varav den ena visste vem Fridtjof var (en av norrmännen jag hängde med för ett tag sen). Vet inte om han ljög för mig för att ha något att snacka om eller om det verkligen var sant. Ska fråga Fridtjof om detta.

Jag var väl igång och fyllemessade igår IGEN. Hatar mig själv. Fan om jag bara kunde hålla mig. Höll på att ta det till (ytterligare) nya höjder igår men som tur var kom pappan och det blev inte så. Jesus.


Imorgon är det jobb och sedan hem och ha en lugn kväll. På lördag blir det fest igen. Men just nu vet jag inte vad jag känner inför det. Har legat hela dagen. Mått så jävla kasst. Det har varit värre än på länge. Ligger fortfarande. En pizza räddade min dag.

nej

Av cam - 16 juli 2008 15:59

Jag hatar den här känslan! Den äter upp mig. Baah

 Var så längsen.


Nä jag borde inte ens blogga som det är nu känner jag.


baj baj


Av cam - 15 juli 2008 21:29

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på evigheter. Jag skrev dagbok. Kände att jag behövde det.


Har haft en skön kväll. Carro skulle komma men när det blev sagt att hon inte skulle komma så tände jag ljus, stängde av msn och ljudet på telen, satt på musik och skrev dagbok. Nu ser jag på film och dricker te. Ett te jag fick av Miss Miserabel i födelsedagspresent. Vårkänlsa. Okej I know, det är sommar. Men man kan inte kalla detta för sommar. Hade en sån bra vår så det gör inget om jag låtsas att det är vår.


Känner mig väldigt ensam just nu. Vet inte varför.


Slog över en snabbis på Allsång på Skansen. Insåg att hur patetisk jag tycker E-type är.

Av cam - 14 juli 2008 22:37

Vissa saker tar man med sig i graven. Huvva. Vissa saker ska inte yttras. Kom att tänka på det idag. Då jag idag kände mig sjukt ensam och funderat över massa saker.

Ska sluta nu innan det blir massa babbel.

Av cam - 14 juli 2008 14:06

Nää..inte i mitt fall iallafall. Den här veckan jobbar jag 8 timmar. 8 timmar! Fan, vissa folk jobbar ju längre på en dag än jag gör denna vecka.

Det positiva i den här kråksången är att det iallafall har fixat sig med mitt csn så jag får csn-stöd i höst. Puh.


Lördagen....jag finner inga ord. Hittade en film på min mobil som dock beskriver kvällen ganska bra, hah. Men det var kul med en hemmafest. Var längesen. Det blev en billig kväll iallafall. Det var Carros lilla pre-inflyttningsfest. Snart är det balkongen och nollningen som gäller. Yeah haha.


Annars då? Jaa min ring kan jag ju glömma. Men tro mig...det gör jag mer än gärna.



Av cam - 9 juli 2008 21:00

Längesenjag bloggade... I know.

Har liksom inte haft någon motivation.


Den senaste tiden har varit förvirrande...och det är den fortfarande. Av flera anledningar. Kan iallafall konstatera att folk kan fortfarande förvåna en. Och inte på bra sätt. Men men.


Jobbar alldeles för lite. På ett sätt är det skönt, för jag får lite sommarlov och ledigt vilket jag inte haft på sååå många år. Men the downside är att jag inte får några pengar, så det kommer inte ens gå ihop till räkningarna. Som att jag inte hade problem med pengar sedan innan...... Gaah.


Paus. Det är det jag ska ta.

Ovido - Quiz & Flashcards