Alla inlägg den 21 juli 2008

Av cam - 21 juli 2008 20:57

Jag är fan en dålig dotter. Mamma ringde nyss. Jag, trött och ont i huvudet. Hon, pigg glad och skämtsam. Jag bidrog inte så mycket till samtalet. Imorgon ska de åka bort,dock bara över dagen. Så när vi la på så sa jag väl hejdå som man brukar. Då hör jag hur det snäser i mitt öra "Ja vi ska ha det så kul imorgon!"

1. Är jag så ointresserad?

2. Är jag så egocentrisk?

3. Lyssnade jag helt enkelt inte på samtalet?

Av cam - 21 juli 2008 18:07

Nu har dom kommit till mig. Årets första bananflugor. Jag fattar inte. Jag har varit duktig på att diska rätt snabbt efter jag gjort mat. Jag går ut med soporna (nåja, någorlunda ofta). Men ändå kommer dom. Hörde någongång någon säga att man typ skulle droppa citron eller så i köket (kanske vasken?) och att de då skulle försvinna. Vet någon om detta stämmer?

Och vart kommer dom ifrån??


Bakade bröd idag. Var tvungen. Har ingen frukost. Har inte råd att köpa. Vilket gör att jag inte äter förrän sent på dagen. Vilket i sin tur leder till att jag har noll energi och bara ligger och slappar. Och är jag väl äter så kommer energin vilket leder till att jag är upp till typ 2 på nätterna för då är jag ju pigg. Sedan sover jag till 11 och så börjar det om.

Iallafall..nu har jag frukost så det räcker tills på fredag när lönen kommer. Fast jag kommer nog inte få mer än att det räcker till räkningarna.

Av cam - 21 juli 2008 11:18

Ringde nyss och anmälde mig till tre fucking jävla omtentor. Själva tentorna är ju inget jag ser fram emot. Jag vet att jag får skylla mig själv att det gick åt skogen men anyway.

Hur som helst så var det Yvonne som svarade. Helt plötsligt kände jag lycka över att komma tillbaka. Vi småpratade om vädret. Så trevligt va. Nu är det ju inte pga Yvonne som jag tycker att det ska bli kul att börja igen. Men ni fattar grejen.

Fan jag vill tillbaka. Jag vill träffa folk igen. Ge mig umgänge innan jag ruttnar bort här.

Ovido - Quiz & Flashcards