Alla inlägg under augusti 2008

Av cam - 11 augusti 2008 12:15

Carro!! Det var Olle Ljungström!


Istället för att plugga sitter jag och fixar med min musik...det var mycket roligare det. Men snart ska det renbäddas. Aah..gött. Ser fram emot att få gå och lägga mig ikväll.


Fick jobba i söndags iallafall..trots att jag blivit lovad att vara ledig (i och med tentan) om jag gick in en extra dag tidigare i veckan. Fick börja efter tentan.

Samma sak på onsdag...tenta och sedan jobba.

Har sådan grym ångest inför tentan. Känns som att det bara är jag som har det. Carro säger med ett (spelat?) lugn, att det är ingen idé att stressa upp sig. Too late säger jag. Jag är redan uppstressad. Vet att jag kommer kugga. Har pluggat alldeles för lite. Så jag har bara mig själv att skylla.

  

Det är när man drömmer som man inser att man saknar.

Av cam - 8 augusti 2008 10:42

okej mitt diskberg är det enda jag kommer hinna göra idag..... Ringde från jobbet. Jag ska börja tidigare. Så baj baj plugg. äää...måste göra mat nu så jag hinner äta innan det är dags för jobb.

Av cam - 8 augusti 2008 08:43

Min lägenhet ser ut som en knarkarkvart. Idag ska jag försöka göra något åt den. Ska käka frukost och sedan göra ett ryck. Måste ta tag i den massiva disken som jag har. Kan inte någon komma hem och städa åt mig?


Sitter och väntar på min skatteåterbäring. Den är väldigt välkommen just nu. Ska få ca 8000. Av dom pengarna ska jag betala av halva min skuld som jag fått hos mamma och pappa den här sommaren. Resten ska jag betala av när augustilönen och csn kommer. Sen är jag skuldfri.


Jag har major tentaångest just nu. Vet att den tentan på söndag kommer skita sig. Ett tag så tänkte jag strunta i att gå dit, men nu har jag ju ändå tagit ledigt från jobbet så nu går jag dit. Tentan på onsdag...samma sak med den, kommer kugga. Fan jag önskar att vi hade gått i skolan nu så vi hade kunnat plugga tillsammans på den. Jag mår sjukt dåligt över tentorna just nu. Baah...orkar inte tänka på dem mer, men det är rätt oundvikligt.


Nej...nu: frulle.

Av cam - 7 augusti 2008 20:19

Jag och min partner in crime, festfixarn nr 2 Carro, ska styra upp en kräftskiva. Inom en snar framtid. Vem är inte sugen på det? Någon som e på? Vi använder bloggarna för att få ut ordet. Ingen idé att jinxa det genom att lägga upp ett event på Face. Resultatet av våra event under sommaren brukar antigen resultera i två saker. 1: Ingen kommer. 2: Eventet blir inte av.


Var godissugen. Gick till affären. På väg dit insåg jag att jag inte var sugen på godis utan grilchips. Till saken hör att jag aldrig är sugen på chips. Sagt och gjort, jag köpte chips. Väl hemma satt jag i mig chipsen som om jag vore under pistolhot. Resultatet av detta är att jag nu mår fruktansvärt dåligt och känner mig bara äcklad. Vad har vi lärt oss av detta? Kanske att jag inte är en chipsmänniska. Kanske att jag inte kan kontrollera mig. Det rimligaste är nog: ät med MÅTTA.


Jag har världens sämsta torkrum. Kl 21 hänger jag upp mina jobbkläder. Vilket betyder att de kommer hänga där 17 timmar. Det kommer inte räcka. Imorgon när jag hämtar dom så kommer dom vara fuktiga. Hata.

Av cam - 7 augusti 2008 15:54

Idag är min första lediga dag på ett tag, har jobbat 9 dagar i rad. Idag var dagen då jag skulle få lite ledigt och pyssla om lägenheten lite. Nu ringde dom och sa att det var kris på jobbet och frågade om jag kunde jobba. Med gråten i halse säger jag att de får gärna prova med någon annan först och ringa till mig om det skulle skita sig. Snabbt springer jag in i duschen och duschar fort som fan. Jag måste ha den här lediga dagen. Kommer vara uppe i tolv dagar i rad om jag inte får ledigt nu. Min första tenta är på söndg. Börjar nu fundera på om den egentligen inte är värdelös att göra. Kommer ju iaf kugga, då jag inte hunnit plugga något till den.


Något annat om mitt jobb...fick förlängt till den 31 december. Det är bra. Jag kan behöva alla extra cash jag kan få. Sedan har vi ju problemet med mig... att jag inte an säga nej. Jag skulle kunna skita totalt i skolan och bara jobba. Det är det som är det dumma med mig. Jag kan inte säga nej.

Av cam - 5 augusti 2008 19:54

En helt ny värld har öppnat sig för mig... 60 watts lampa på toaletten. Det är ju ljust ffs.


I lördags var jag på den roligaste förfesten på länge. Riktigt najs.


Jobbar mycket nu. Och pluggar ingenting. Tentorna börjar närma sig. Men de kommer gå åt skogen.


Tråkig dag på jobbet idag. Skrattade ÄRLIGT en gång idag. Alltid kul när det skiter sig för andra liksom.

 En dag kvar på jobbet sen är jag ledig en hel dag.


Imorgon får jag veta om jag får förlängt på jobbet. Hoppas det. Så imorgon visar det sig om jag ska fortsätta se ut som ett lingon (enligt Carro).


Nää snart dags för sängen.

Av cam - 1 augusti 2008 11:56

...och jag ser inte fram emot den det minsta. Dels för att jag kommer hem halv tio ikväll och måste åka till jobbet kl 8 imorgon. Och kommer hem vid 8. Jag har inget att göra när jag kommer hem. Sååå boring. Iofs kan det vara bra för mig med en lugn helg. Men grejen är att nästa helg också kommer bli lugn. Då jag jobbar lördag och har tenta på söndag.

Blaj.

Av cam - 1 augusti 2008 08:47

Jag är så trött på mina drömmar. Är inne i en period då jag drömmer ångest/panik drömmar. Vaknar sedan och mår dåligt. Inatt drömde jag dock en positiv sak vad jag kan komma på, men ångesten när jag vaknar är det som tar överhanden. Plus att jag sover så oroligt. Får ingen riktig sömn. Är aldrig så att jag någongång vaknar utvilad. Aaa...är så trött på dessa fucking drömmar.


Jobb idag och imorgon. Sedan är jag ledig söndag och måndag. Måste lämna in en lapp om ledighet för den 10 aug då jag har omtenta. Är ute lite i sen tid. Jag vet. Men måste ju få ledigt. Panik över det också. Ångest över tentan.


Kommer inte så mycket positivt från mig nu. Så jag bloggar lite senare istället.

Ovido - Quiz & Flashcards