Alla inlägg den 15 juni 2008

Av cam - 15 juni 2008 19:56

Har fått höra att jag är dålig på att uppdatera bloggen haha, såå nu gör jag ett försök. Har varit så mycket skit på sistone att jag inte orkat blogga. Men nu måste det fan vara slut.


Hade en sjukt rolig helg förra helgen. Först party i Falun med killarna på fredagen och sedan födelsedagsfest hos Marie på lördagen. Misstaget vi gjorde på lördagen var att inte stanna hos Marie utan istället gå till uteserveringen. Big misstake. Vi skulle ha stannat inne för där hade vi riktigt trevligt.

Fredagen då...träffade på någon skum människa. Har inga ord för det. Men irriterad blev jag och vet att det är någon jag kommer hålla mig undan framöver.


Igår hade jag, Sara och Emil fotbollskväll. Sedan hur fotbollen gick...ja det vet väl de flesta och jag behöver inte nämna det. När jag och Sara blev övergivna av Emil så körde allsången igång. Vi sjöng...och sjöng...och sjöng.... Hade på musiken på högsta volym. Ångest över det idag. Vet vad grannarna kommer säga.


Hamnade på Etage igår. Vilket SÖG. Kände hur min feststämning dog så fort jag kom in.

Nu passar det att lägga in det klassiska citatet från Glamour: "Du är italiensk. Du har så mycket passion. Slösa inte bort allt på mig." Inte för att jag vet inte det stämde så mycket. Men men :) Kan iallafall konstatera att utrycket "The chase is better than the catch" stämmer sjuuuukt bra. Trodde inte att jag skulle lyckas med det där...men när jag väl gjorde det så var det inte lika kul som jag trodde. Men...ser det som en victory för mig.


Har haft Pernilla hos mig torsdag-lördag. Det har varit riktigt najs. Vi har lagat mat, sett på film, spelat spel och haft en rejäl shopping-spree. Göttans.


Har en lat dag idag.....får inte för mig att göra något.

Ovido - Quiz & Flashcards