Alla inlägg den 4 juni 2008

Av cam - 4 juni 2008 14:36

...det känns mycket sommarfräscht måste jag säga.

Har haft picnic med Sara nere vid Kålgårn idag. Rökt kycklingfilé och potatissallad. Jordgubbar. Melon. Sol. Musik. Trevligt sällskap. Så nu kan jag sitta inne ett tag med gott samvete. Ska försöka få med mig Emil till affären sen.


Nu är skolan slut för sommaren. Helt ärligt är det med blandade känslor. Så skönt att bli av pluggandet. Den här terminen har gått bättre för mig än förra. Iallafall klarat 3 av 4 kurser. Jag har ryckt upp mig. Börjat plugga. Och kommit tillbaka till mitt vanliga humör. Så du kan vara lugn Carro, jag ska inte vara kär och glad på ett tag :)


Ångesten inför att åka till Ludvika i helgen är stor. Ska bli kul att fira Marie och festa med det gamla gänget från back in the days. Men vill inte ha en close encounter med en viss person och "den nya". Det gör ont i mig när jag tänker på att det kan hända. Han vet att jag kommer vara där, och han vet hur jobbigt jag tycker det är. Så för min skull hoppas jag att de håller sig undan. Skulle inte klara det just nu.


Annars då....

Joo...

Igår ringde de från jobbet och frågade om jag ville jobba imorgon. Plocka varor. Börja kl 6 och sluta mellan 12 och 14. Bra att jag får jobba i juni, för då får jag pengar i juli. Frågade om mitt schema... Hon var förvånad över att jag inte fått något men hon skulle ringa idag eller ge mig det imorgon. Jaa...kan ju vara bra att veta hur jag ska jobba. Känner det i hela kroppen att jag kommer jobba under hela P&L. Jävla skit. Bara för att jag har biljett.

Ovido - Quiz & Flashcards