Alla inlägg den 23 juni 2010

Av cam - 23 juni 2010 22:25

En riktigt bra dag idag trots strömavbrott och vissa paranormala händelser. Nöjd med min vegetariska pastagratäng blev jag också, till och med min far som i vanliga fall inte tycker att man blir mätt på vegetariskt.

Ikväll har jag bakat kakor till på lördag till tonerna av Håkan Hellström. Medan kakorna var i ugnen så drack jag ett glas onsdagsvin med mamma (ni vet jag måste dricka vin för lederna. Enda anledningen). Efter det gick vi ut och plockade blommor. Jag lever Bullerby-livet. Plus en touch av vin. Jag trivs.

Av cam - 23 juni 2010 11:41

Jag har inte direkt kollat så mycket på Färjan när det gick på tv. Och nu har tydligen kanal 5 börjat sända detta i repris och jag fastnade  precis i ett avsnitt. En tjej blev nerskickad till hytten för att hon var för full. Så sjukt pinsamt. Både mamman och dottern skämde ut sig, då mamman inte var särskilt nykter själv. Det fick mig att tänka över hur man själv beter sig på fyllan. Hoppas vid Gud att jag aldrig betett mig så! Kanske är det Färjan som lockar fram sånt beteende. Creed till ni av mina vänner som orkat jobba med sånt. Ni vet vilka ni är.

Av cam - 23 juni 2010 11:37

Jag är en sucker för Twin peaks och till min stora glädje såg jag att onsdag 30 juni så börjar kanal 9 sända serien från början. I love. Givetvis ska jag kolla!

Ovido - Quiz & Flashcards