Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av cam - 19 augusti 2009 11:54

Imorse fick jag sova utan att byggjobbarna utanför mitt fönster väckte mig. Gött!

 

Nu är jag tillbaka i Falun IGEN, hoppas att jag stannar ett tag. Har inte insett det i sommar men har verkligen saknat staden och min lägenhet. 

 

Gårdagen var dock inte så produktiv. Klart jag måste ha en slapp dag när jag kommit tillbaka. Så vad gjorde jag...jaa....gick ut och gick, maratonkollade på How I met your mother och dammsög. En bra dag. För mig själv. Jag tror att jag blivit folkskygg också. Därför behöver jag en paus. 

 

Har börjat sälja grejer på loppis. Okej det ger inte mycket pengar men va fan...räcker det till att få pengar till tex elräkningen så är jag nöjd. Hittills hare det gått rätt bra. Alltså skit som folk köper (som jag uppenbarligen också köpt en gång i tiden). Jag hade en prydnadskatt med fula morrhår och en svans som var en PIPRENSARE. Enormt ful. På en dag blev den såld. 

Försöker även få sålt massa cdskivor, jag kommer liksom inte lyssna på dem igen. Kusinen, däremot, är upprörd. Det är nostalig säger hon. Jag håller med dig, men blev pengakåt. Det är mitt försvar.

 

Nu ska jag dra några drag med rakhyveln på benen innan det är dags för att bege sig upp till Lugnet och simma.

Ovido - Quiz & Flashcards