Alla inlägg den 26 maj 2008

Av cam - 26 maj 2008 17:37

Måndag igen...och det känns inte okej. Har haft en sån bra helg att jag inte vill att måndag skulle komma.


Fredag, lördag och måndag var helt surreal.  


Fredag....arbetet from hell lämnades in. Puh! Detta gjorde mig sjukt pepp. Åkte hem och sov ett tag. Sedan kom Emil hit och det ölades och vinades. Förferre hos Sara och jag var on top. Var längesen jag kände mig så munter (hatar ordet  men det passar fan in där). Det var inte svårt att få i sig vinet direkt. Kvällen slutade till slut på O´learys. Najs.


Upp tidigt på lördagen för att åka till Borlänge. Halv 11 korkade jag upp vinet igen. Först gick det förvånansvärt bra, med tanke på den alkoholmängd jag fått i mig dagen innan och borde därför vara sjukt bakis. Sedan PPP. Najs att sitta i solen med gött folk och bara tjata. Jag var fotografen nr 1 under kvällen.Har skrattat och tittat igenom mina kort ett x antal gånger. HÄV HÄV HÄV HÄV. Dricka sprit och hålla käften.

Många samtal under kvällen som var overkliga. Samt, kul att jag kunde liva upp någons dag genom att berätta min tappa-tån-historia.


Redovisningen idag då.... Med den bästa och häxan. Men även detta var helt overkligt. Från att stämningen i klassrummet alltid är kallare än Sibirien tillen familjär stämning. Det var scary. Folk skrattade och skämtade. Vad har hänt under hennes ledighet? Fått sig något?


På tal om att få sig något. Carro (LOVE YOU för detta) lekte matchmaker i lördags. Hon tyckte att jag behövde mig ett ligg och sa detta glatt till någon. Jag står fortfarande för det; inte riktigt my cup of tea va..... HAHAHA.


Okej.... jag och miss school spirit gjorde för några veckor sen upp en deal. Den gäller inte längre. Even Steven my ass. Okej...jag höll mig inte heller till reglerna. Men jag hade ju faktiskt en upp. Kommer ihåg att jag skrivit att reglerna var klara. Njaee....inte speciellt klara va? Haha. Så nu är dealen off.

Ovido - Quiz & Flashcards