Alla inlägg den 6 maj 2008

Av cam - 6 maj 2008 08:41

Igår insåg jag att jag har sårat någon i mitt förflutna väldigt väldigt mycket...och skrev och bad om ursäkt om detta. Varför jag insett detta nu och inte för flera år sedan? Jaa....jag antar att it takes one to know one.


Annars då...

Ja, jag bestämde mig för att stanna kvar i Ludvika hela denna vecka. Det är för mycket nu. Klarar inte av att vara hemma i Falun. Känns skönare att vara hos mamma och pappa. För tillfället är Ludvika min fristad.


Har haft en naaajs helg. I fredags var det Kuppen med kusinen för att sedan åka till Björsjö för att kolla på film och käka chirre.

Lördagen började med tenta (som jag helt plötsligt fick sådan ångest inför att jag trodde jag skulle kräkas). Sedan tillbaka till Ludvika för att träffa Marie och börja planera vår kväll. En vända på stan som slutade med att vi flydde in på Hemköp pga. att vi såg några som jag, förtillfället, inte ville träffa.

På kvällen blev det Silver. Sköj även där. Verkar som att Silver äntligen fått en BRA mix på ungt (min ålder då så klart hehe) och gammalt folk. Verkade som att det gamla folket drogs till mig. Fulla tanter som kom fram och sa "Jag gillar verkligen ungdomar, det gör jag." För att till slut skrika: "Men jag gör faktiskt det!!" Okeej. En gubbe, som jag aldrig trodde att jag skulle komma ifrån förrän jag till slut blev räddad, som höll mig hårt runt handleden och sa "Du är söt. Jättesöt. Vill att du ska veta det. Du ska tro mig. Du är söt." Jag blev inte så smickrad.

Dagen efter var inte lika rolig. Mådde piss. Det snurrade som aldrig förr. När jag satt mig upp i sängen så ramlade jag tillbaka ner för det snurrade så mycket. Jaaa...jag var fyllesjuk ;)


Observation på S1 ikväll. Kan dock inte vara med så länge men en timme är alltid en timme.


Mina sista ord:

Rapunzel, Rapunzel ...släpp ner ditt hår.

Ovido - Quiz & Flashcards