Alla inlägg den 1 maj 2008

Av cam - 1 maj 2008 19:58

Jag var tvungen att åka hem till Ludvika redan idag, istället för på lördag. Höll på att få panik. Kändes som att väggarna började närma sig mig och jag skulle börja gråta. Jag pallade inte av att vara kvar. Var tvungen att komma bort.

Jag orkar inte med all press! Kanske jag är egoistisk.....vad vet jag. Men det var det här som behövdes göras. Både åka till Ludvika och annat..


Känner mig fortfarande irriterad efter den lilla, hmm, incidenten igår. Nog för att det har lagt sig lite. Gaah.


Allt känns så hopplöst just nu. så därför känns det ganska gött att det de närmaste dagarna ska spenderas lite tid med mina vänner som är kvar i Ludvika. Imorgon blir det Kupolen med Pern och sedan ska vi nog laga mat på kvällen. På lördag efter tentan så ska jag och Marie käka för att sedan gå ut. Vill bara ha en trevlig kväll och hoppas att vi träffar på trevligt folk...



Av cam - 1 maj 2008 11:26

Jag hade en bra ikväll igår...på förfesten that is. Sedan lät jag en liten liten obetydlig människa förstöra kvällen. Men som jag sa, jag hade kunnat köpa hans beteende om jag hade varit brutalt elak mot någon han bryr sig om, men det har jag inte. Det tror jag både jag och denna någon är överens om. Äää skit samma, han är en idiot helt enkelt.

Känner mig lite pubertal nu men what the hell, det stör mig sjukt mycket och då får jag vara hur barnslig jag vill. Ha!


Idag är det tentaplugg som gäller. Men först bakismat med Emil.

Ovido - Quiz & Flashcards