Alla inlägg den 14 januari 2008

Av cam - 14 januari 2008 20:44

Detta skrev min lärare att vårt betyg på Pm:et skulle vara beroende av: "Det slutliga betyget kommer att vara beroende: 1) opponenternas kommentarer; 2) uppföljningsarbete enligt dessa kommentarer; 3) handledernas kommentarer (mina alltså)"

Okej! Måste säga att jag är ruggigt nervös vad hennes HANDLEDERS kommentarer kommer bli :S Shit, hur ska man kunna få någon nattsömn fram till torsdag!!


En timmes lång promenad med Sara idag. Det var gött. Men vi gick som två kärringar.Har ont i höften nu, lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Varför?  Ministeg och jag gick och krökte ihop mig. Varför? IS! Is överallt. Vi kunde inte gå våran vanliga runda för det verkar som att de valt att inte sanda vid Bojsen. Vi har gått sicksack för att undvika isen vilket var helt omöjligt.

  

Har ätit så jag mår illa. Har ju lovat mig att inte mer äta så mycket, så att ja blir att må illa. Men...det var ju så gott.....


Hang-ups... Dessa hang-ups.  I want to break free.


Det är lätt att vara efterklok sägs det. Är det verkligen det? Aa kanske. För egen del vet jag inte om jag är efterklok eller bara efter?

Ovido - Quiz & Flashcards