Alla inlägg under december 2007

Av cam - 7 december 2007 12:41

Japp...idolfinal ikväll. Det blir som en liten examen för oss tre som hängt i min lägenhet varje fredag sen det började.

Det blir uppklätt (nej inte AVklätt), skumpa och trevligt sällskap. Blödig som jag är så vet jag att jag kommer att gråta. Det är min melodi det.


Har blivit sjuk. Inte bra inte bra. Hade dugga idag, men kände att jag var tvungen att skippa den. Mitt huvud är inte med alls. Är trött hela hela tiden.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan lägga mig och kolla på Idolmaraton... Behöver vila.


Har fått en tid på Willys nu iallafall. Julafton. 8.30-14 Helt okej tid. Har jobbat 6 år i rad på julafton om man räknar med i år. Ett år i sälen och resten ICA/Hemköp/Willys. Jag kan lika gärna jobba. Jag har inga barn som jag måste vara hemma med som många andra på jobbet har.


Har övervägt utgång imorgon... Meen det tror jag inte blir något av faktiskt. Bättre att jag blir frisk. Men man ska aldrig säga aldrig. Hanna vill partaja och fira att hon gjort tenta. Jag brukar ju inte vara den som är den. Fast det räcker nog med Idolkvällen ikväll.


Vad ska man äta idag? Det blir väl min vanliga fredags mat, qournfilé och pommes. HAHA. Det är det jag kallar lyx.


Sjuk.  Men samtidigt så otroligt rastlös. Jättetråkigt väder. Regnar liksom inte lite.


Hade slapp dag igår. Gick upp till Emil och kollade på film. Sedan drog han till jobbet runt halv 4. Jag och Limpan satt kvar där till halv 7 och kollade på Idol. Vet inte varför vi inte gick ner till mig, jag bor bara en våning under. Hmm.


Blir en GRAN iallafall.


Jag har drömt inatt. Sjuka drömmar. Vaknade imorse och kände mig som jordens mest hemskaste människa. Uuu.... Känslan har inte gått över än.


Nu dusch.


Puss

Av cam - 6 december 2007 09:35

Orkade inte blogga igår. Eller hade inte tid heller.


M kom igår på morgonen och stannade till typ 2, då var det dags för mig att träffa Moster L och åka till Rusta och sedan till Greken för lite mat. Gött var det. Men var sedan så mätt att jag knappt kunde gå.

Hem och plugga lite.

Skulle se på Bonde söker fru med Sara men blev dumpad :) Och Limpan skulle komma och se på hockey som började kl 19. Meeen näää, blev dumpad där också.Han dök upp strax före nio! Det är inte lätt att vara Camilla ibland... Eller jo, där ljög jag. Just nu är det väldigt lätt att vara mig, hmm.

Jag gjorde följande: Tände massa ljus, la mig i soffan, lyssnade på musik och drack ett glas vin.
Mys. Och jag insåg att jag gillar mitt eget sällskap väldigt, haha.

Men Emil och Limpan kom till slut iallafall.

När de gick så kom M förbi en sväng en efter träningen.

Najs.


Jag ska ha en gran eller liknande...... Gran eller tall. Jag kan inte bestämma mig. Gran är ju egetligen det enda riktiga. Men jag vet inte..... Min mor tror att en tall kan bli konstigt, eftersom att den ska vara ganska liten, och det har hon nog ganska rätt i. Men help me, vad ska jag ha?

Vet ju i och för sig vad det lutar åt...


Det är väldigt trevligt nu.... Vågar inte säga det högt för mig själv. Då vänder det nog.


Puss

Av cam - 4 december 2007 21:18

Orkar egentligen inte blogga idag....men känner att jag är tvungen. Drog? Näee.... =)

Har inte så mycket att skriva om egentligen.


Övning idag...hjälp säger jag bara. Jag kan inte excel! Ska kämpa med den imorgon. Upp tidigt. På eftermiddagen kommer moster L. En vända på stan och lite käk på greken. Göttigt.


Pratade med Tessan idag...och efter det blev jag att tänka väldigt mycket på energitjuvar. What to do? Ja det finns ju den lätta utvägen och så finns det den lite svårare. Well well.


Pratat med Limpan också..... Mina trust issues kom på tal. Fan...jag känner mig komplex. Men samtidigt är jag inte det. Men när det kommer till det lilla problemet så är jag väldigt komplex. Måste verkligen ha bevis.... Suck. Krävande är jag kanske. Suck. Igen. Fast det kanske inte är så farligt som jag inbillar mig att det är? Hmmm....

Samtalet med honom fick mig att fundera mycket. Men hur som helst var det ett braa samtal. Kan vara bra att fundera ibland. (IBLAND?! Ha, vilket skämt). Tack vännen.


Jag har kommit på att jag måste gå en anger management kurs för min ilska och irritation på bussen. Sedan jag och Hanna började läsa olika inriktningar, vilket betyder att vi inte längre har synkade scheman, så är jag så sjukt irriterad när jag sitter på bussen. Jag är irriterad på ALLA:

* Sådana som inte kan snabba sig att gå på bussen när man står ute i regnet/snön och blir blöt.

* Sådana som kommer springades i sista sekunden så bussen måste stanna och öppna dörrarna

* Sådana som inte har busskort och måste betala. (Grrr)

* Sådana som bara kommer och sätter sig bredvid mig utan att fråga om det går bra!! (Tänk om jag väntar på någon?!)

* Sådana som ska gå över på övergångställena
* Sådana som inte kan gå av bussen tillräckligt snabbt

* Sådana som inte tillämpar den berömda kugghjulsprincipen när man ska gå på bussen och det är kö från tre olika håll (Det kan ju inte bara gälla bilar eller??)

* Busschaufförer som inte vet hur man laddar på ett busskort

* Tanter som ALLTID måste vara först i kön när man går på och så står de längst bak från början. Men det struntar de i. Skit samma om de skulle råka slå ner någon på vägen till dörren (Givetvis betalar de alltid med cash också).


Hur blev det här med att vara optimist då? HA! Jag börjar imorgon.


Sara kom igår. Kollade på S.O.S Trevligt. Och idag blev det Sällskapresan med M. Trevligt var det. Meeen måste erkänna att jag somnade ett tag. Var lite trött :O Men what a girl to do? Jag låg ju skönt.


Btw....fick kommenterat till mig att det heter "Försent ska SYNDAREN vakna" och inte "Försent ska SYNDAN vakna". Jag får skylla på att det måste vara något dialektalt eftersom jag bara hört min mamma säga SYNDAN. Men hey....är man från Dalarna så är man. Vi demolerar vissa ord och tar bort bokstäver. Änt´dä´så?


Usch har suttit alldeles för mycket framför datorn.


Ska lägga mig snart. Ont i magen.


Puss

Av cam - 3 december 2007 22:49

Ni vet det där talesättet "Försent ska syndan vakna" ? Jag har alltid, fram till ett tag sen, trott att det hette "För sent ska HYNDAN vakna". Jag har inte fattat vad som menades med det. Tänkte att det kanske hade något att göra med att till slut gick allt till en gräns och man blev jävligt förbannad, men att då var det försent. Jaja, se så fel man kan ha.


Idag ringde chefen från Willys. Hade tydligen varit sjuk i fredags sa han. Men jag fick jobba i jul om jag ville. Jaha okej? Helt plötsligt behövde han alltså inte träffa mig? Nej men det var ju bra iallafall. Då behöver jag inte åka ner mer. Skulle ringa till en på jobbet för att få vilka tider jag ska jobba. Det gör jag imorgon.Tror att jag vill kassatränas nästa vecka. Får väl åka ner två dagar då antar jag.


Jag har blivit optimist!

(Säkert skrivit det förut)


Puss!

Av cam - 3 december 2007 17:50

Jag är så sjuuukt trött idag. Kan ju säga att om någon inte varit så snäll och ringt och väckt mig imorse, med risk för att jag skulle ignorera min väckarklocka, så hade jag inte kommit upp imorse. Sängen var så skön. Tyvärr hann jag inte återgälda chansen idag efter skolan. Dvs. kl 3 och det var dags för karln att ta sig upp =).


Sa idag på sista föreläsningen att jag inte trodde att jag skulle skratta något mer idag, efter att jag kommit hem. Kände mig jätteseg på bussen. Men sedan hände något när jag kom hem och satt på musik. Plötsligt dansade jag och sjöng till The Killers. Oväntat. Verkligen. Men sånt där händer faktiskt även mig.......


Igår kväll var det film med Limpan och Emil som gällde. Skoj. Var längesen jag träffade dom. Limpan har isolerat sig i Bjurs den senaste tiden verkar det som. Eller så vill han bara inte träffa mig :O Oh hemska tanke....sluta tänk så Camilla. HA!

Filmen var iallafall SKUM. "Constantine" var det. Men men....nu har man iallafall sett den.


Strax kommer Sara hit. Vi ska äta munk och dricka te. Göttigt.


Igår hade jag min vanliga söndagsdepp, som man alltid har när man varit ute och druckit på lördag. La mig i sängen på eftermiddagen och lyssnade på min Söndags-lista. Vad det är för typ av musik säger sig ju självt. Men Det är sånt man behöver ibland faktiskt.


Att konstatera: Måste slänga bananen i min fruktskål på bordet. Det börjar verkligen lukta BANAN. På ett dåligt sätt.


Nej nu ska jag på med musik igen och sedan diska innan Sara kommer. Måste sortera tvätt också. Har tvättstuga kl 7.


Puss!

Av cam - 2 december 2007 13:02

Här kommer några bilder från festen. Har lagt upp dom på Facebook också...men well well, alla har ju inte fastnat i Facebook-träsket och kan se dom.

Enjoy!



Av cam - 2 december 2007 12:20

Detta är tydligen jag. Och jaa....inga kommentarer.



"ARIES - The Aggressive

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, and family is very important to an aries. Aries are known for being generous and giving. Addictive. Loud. Always has the need to be 'Right'. Aries will argue to prove their point for hours and hours. Aries are some of the most wonderful people in the world."

Ovido - Quiz & Flashcards