Alla inlägg den 18 december 2007

Av cam - 18 december 2007 18:52

......på att blogga. Vet inte vad som hänt. Det var en vecka sen nu ungefär tror jag?


Utgång i onsdags. Vi kom ut sent. Och hårt blev det, för jag mådde inte bra dagen efter ska jag säga.

(Varför kan inte folk bete sig normalt?)
Sedan var det Kåren på torsdagen, men jag var inte på Kåren länge. Jag hade inte kul...men det kan bero på att jag var så schleten sen onsdagen. Så Kenny kom och hämtade mig i Borlänge, snäll som han är.


Ensamkväll med massa funderingar i fredags. Jag tror att jag behövde det.


Lördagen var det ju som sagt singstar kväll hos Bojsen-Hanna. Jag behöver ju inte kommentera min insats. Hmmm.

Vi spelade öl-spel....och sorry Limpan, men segare människa att fatta har jag aldrig varit med om. Meen det kan ju bero på promillehalten i hans kropp =)

Kom ut på krogen vid tolv, efter en taxiresa jag inte kommer ihåg. Varför glömmer jag alltid taxiresorna??? Jag vaknar alltid upp dagen efter och undrar hur vi tog oss ner på stan. Suck, det är illa.

Krogen var intensiv. Dans, dricka och flänga runt. Träffade på kusinen i vimmlet, hon var där med jobbet på julbord. Men tappade bort henne. Och Hanna. Och Sara. Och Limpan. Och Emil. Men det tillhör vanligheten... att ja försvinner på krogen och går ensam. Eller ensam och ensam.. man hittar alltid folk att hänga med, det är ju samtidigt lite kul. HA. Träffar nytt folk ju.

Söndagen var lugn...sov lääääänge. Gött. Det behövde jag.


Nu är plugg det enda som existerar fram till torsdag, sedan kommer min pappa och hämtar mig.

Har inte köpt en enda julklapp. Måste stanna på stan efter tentan på torsdag och köpa alla. Tentan ja....jaa just ja; JAG KOMMER INTE KLARA DEN. Det finns inte en chans. Vilket känns skit....men men...jag har varit sjuk två gånger under dena kurs och missat mycket. Det gör att jag tappar sugen och ambitionen är lååååg.


Nu, mat!


Puss

Av cam - 18 december 2007 18:12

Vår underbara singstar kväll i lördags.

Fler sådana efterlyses tack!



Ovido - Quiz & Flashcards