Alla inlägg den 3 december 2007

Av cam - 3 december 2007 22:49

Ni vet det där talesättet "Försent ska syndan vakna" ? Jag har alltid, fram till ett tag sen, trott att det hette "För sent ska HYNDAN vakna". Jag har inte fattat vad som menades med det. Tänkte att det kanske hade något att göra med att till slut gick allt till en gräns och man blev jävligt förbannad, men att då var det försent. Jaja, se så fel man kan ha.


Idag ringde chefen från Willys. Hade tydligen varit sjuk i fredags sa han. Men jag fick jobba i jul om jag ville. Jaha okej? Helt plötsligt behövde han alltså inte träffa mig? Nej men det var ju bra iallafall. Då behöver jag inte åka ner mer. Skulle ringa till en på jobbet för att få vilka tider jag ska jobba. Det gör jag imorgon.Tror att jag vill kassatränas nästa vecka. Får väl åka ner två dagar då antar jag.


Jag har blivit optimist!

(Säkert skrivit det förut)


Puss!

Av cam - 3 december 2007 17:50

Jag är så sjuuukt trött idag. Kan ju säga att om någon inte varit så snäll och ringt och väckt mig imorse, med risk för att jag skulle ignorera min väckarklocka, så hade jag inte kommit upp imorse. Sängen var så skön. Tyvärr hann jag inte återgälda chansen idag efter skolan. Dvs. kl 3 och det var dags för karln att ta sig upp =).


Sa idag på sista föreläsningen att jag inte trodde att jag skulle skratta något mer idag, efter att jag kommit hem. Kände mig jätteseg på bussen. Men sedan hände något när jag kom hem och satt på musik. Plötsligt dansade jag och sjöng till The Killers. Oväntat. Verkligen. Men sånt där händer faktiskt även mig.......


Igår kväll var det film med Limpan och Emil som gällde. Skoj. Var längesen jag träffade dom. Limpan har isolerat sig i Bjurs den senaste tiden verkar det som. Eller så vill han bara inte träffa mig :O Oh hemska tanke....sluta tänk så Camilla. HA!

Filmen var iallafall SKUM. "Constantine" var det. Men men....nu har man iallafall sett den.


Strax kommer Sara hit. Vi ska äta munk och dricka te. Göttigt.


Igår hade jag min vanliga söndagsdepp, som man alltid har när man varit ute och druckit på lördag. La mig i sängen på eftermiddagen och lyssnade på min Söndags-lista. Vad det är för typ av musik säger sig ju självt. Men Det är sånt man behöver ibland faktiskt.


Att konstatera: Måste slänga bananen i min fruktskål på bordet. Det börjar verkligen lukta BANAN. På ett dåligt sätt.


Nej nu ska jag på med musik igen och sedan diska innan Sara kommer. Måste sortera tvätt också. Har tvättstuga kl 7.


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards